Můj kousek štěstí

Nový milenec na obzoru?

Ráda na sebe poutá pozornost, nedávno ve společnosti třeba ukázala podprsenku.

O Vánocích byli „naměkko“ a chvíli se i zdálo, že si Simona Lewandowská (24) a její partner s italskými kořeny Goran Maiello (24) padnou do náruče a nedávné rozbroje budou zapomenuty.

Podle všeho to ale hvězdy seriálů Zlatá labuť a ZOO rychle přešlo. Sice ještě neoznámili rozchod oficiálně, ale prý je to jen otázka času. Dokonce se spekuluje, že blondýnka už má náhradníka.

Toho však má zatím tajit, dokud se vše nevyřeší s Maiellem. Je také možné, že mu nechtěla dávat kopačky během svátků.

A Maiellem to zprvu vypadalo na velkou lásku, ta má ale zřejmě rychlý konec.

Vinna je dálka

Někteří lidé však tvrdí, že si Lewandowská nechává zadní vrátka a nemá sama úplně jasno, co by vlastně dál chtěla. S Maiellem se měli rádi, o tom není sporu, možná stále mají.

Všechno šlo z kopce až ve chvíli, kdy se rozhodli studovat každý jinde v zahraničí. Do té doby se sice také vídali jen sporadicky, protože oba točili jiný seriál, přesto to nějak zvládali.

Jenomže ve chvíli, kdy si jen občas zavolali nebo napsali, a nevídali se fyzicky, měla láska vyprchávat. Sejde z očí sejde z mysli. Tím spíš, jestli se kolem herečky začal točit nějaký lichotník.

Potřebuje boháče?

Některým párům pomohlo, když partneři byli nějakou dobu od sebe, mohli se na sebe víc těšit. Předpokladem však je, že si jeden nebo druhý nenajde nikoho jiného.

Navíc je tu ještě jedna věc, Lewandowská před časem přiznala, že je po mamince na peníze, Maiello přitom žádný závratný boháč není. Je tedy klidně možné, že od samého začátku s ním podvědomě stejně hledala někoho, kdo bude víc splňovat parametry jejího vysněného prince.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden