Moje šťastná hvězda

Nedokáže dcera Pavlu Zedníčkovi odpustit?

Každý tvrdí o vztahu něco jiného

Na dotazy ohledně své adoptivní dcery LUCIE (47) je PAVEL ZEDNÍČEK (66) už doslova alergický. Nebaví ho totiž neustále dokola vysvětlovat, proč spolu roky nemluví a hlavně proč se doposud situace mezi nimi pořád nezměnila.

Navíc ho velmi trápí, že nejsou v kontaktu, a tak je logické, že se mu na toto téma špatně hovoří. „Já už jsem ji opět dlouho neviděl! Nevím, co dělá, kde dělá, nevím nic. Opravdu!“ oznámil v rádiu Zedníček, když se ho moderátoři tázali na Lucii.

„A neptejte se mě na ni, to je pokaždé, když sem přijdu,“ dodal rozčílený herec, který s dcerou prohodil naposledy pár slov před necelými dvěma roky v pořadu Kurňa, co to je? Od té doby se opět navzájem vesele ignorují.

A proč se vlastně nemusejí? Zedníčková doposud nemůže překousnout otcovu zradu, že před lety opustil její maminku a začal si nový románek s HANOU KOUSALOVOU (53). Kvůli tomu Zedníčkovi dokonce odpírá styk s jeho dvěma vnuky MIKULÁŠEM (18) a AMÉLIÍ (11). Jenže Lucie tvrdí, že mezi sebou problémy nemají. Tak kde je pravda?

Lucie Zedníčková se svým adoptivním otcem už celé roky nemluví.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden