Můj čas na kafíčko

Nejdůležitější je mít milujícího manžela a láskyplné rodinné zázemí

Můj čas na kafíčko

Stačilo jen pár minut, a hned věděla, jak charismatický člověk Nvota je. A nakonec se za něj provdala a je s ním šťastná dodnes.

Krátce po bolestném rozvodu našla Tereza Kostková (45) v životě skutečné štěstí. S Jakubem Nvotou (44) je skutečně šťastná.

Krásná a stále velmi úspěšná herečka Tereza Kostková (45) prožívá momentálně velmi šťastné období. Nejenom že žije v idylickém manželství s režisérem Jakubem Nvotou (44), ale navíc se jí daří i po pracovní stránce.

K ústřední roli v seriálu Hvězdy nad hlavou se totiž za pár týdnů znovu přidá moderování oblíbené a úspěšné taneční show StarDance, na nedostatek pracovních projektů si tak Kostková rozhodně stěžovat nemůže. Což je samozřejmě po slabším covidovém období příjemná změna.

Rodina na prvním místě

Během období, kdy se nenatáčelo a prakticky všechny projekty se odkládaly, jí nezbylo nic jiného než se soustředit pouze a jen

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden