Můj kousek štěstí

Nejistotu vyřeší jen rozchod!

Tlačit na pilu asi nemá smysl, jestliže se ke svatbě neodhodlal ani po šesti letech.

Vypadá to, že je vytočí i prkotina. Partneři se mají stále hádat. O jeho nevěrách se vypráví legendy. Pro herečku to asi není snadné. I když by to nebyla pravda, podezírání a stres nikomu nepřidá. Vztah trpí.

Prý to mezi nimi nemůže být horší. I drobnost podle všeho znamená ostrou výměnu názorů a doma začíná být pořádné dusno. Herečka ze seriálu Ulice a její dlouholetý partner mají procházet krizí, která už začíná být neúnosná.

Temperamentní blondýnka Aneta Krejčíková (32) a Ondřej Rančák (37) prý jen máloco dokážou vyřešit v klidu. A najít kompromis? Takové slovo se v jejich napjaté domácnosti podle všeho vůbec nenosí.

Někteří lidé upozorňují na to, že se stále nevzali, přestože vnadnou krásku fitness trenér požádal o ruku už v roce 2017. Krejčíková se těšila na svatbu, místo toho přišly v krátkém sledu dvě děti a ze svatebních plánů zřejmě nadobro sešlo.

„Nevzal si mě. Možná ani nechce. Já se s ním o tom raději nebavím,“ nechala se herečka slyšet. Jako by Rančák stále váhal. Snad i proto, jaké zvěsti kolují o jeho údajných záletech. Takový život mu zkrátka může naprosto vyhovovat.

Neuvazovat se na sto procent, ale přitom mít jisté zázemí, kam se pokaždé vrátí. Takový styl života by ale byl pro každou partnerku frustrující. Pak by se nikdo nemohl divit, pokud by herečce „tekly nervy“.

Pikantní je už jen to, že Rančák prý randil s její sestřenicí v době, kdy už si s herečkou cosi začínal. Pokud je to pravda, mohlo by to svědčit o jeho zálibě v poněkud volnějším pojetí vztahu.

Pranýřovat tedy nešťastnou herečku za to, že partnera třeba někdy „sjede“ za zbytečně maličkosti, by nikdo nemohl. Má nervy na pochodu. Otázka však je, proč v takovém případě zůstávat dál spolu.

Mají spolu Bena (5) a Antonii (3). Když ale na sebe rodiče neustále „štěkají“, trpí i děti. Krejčíková by napodruhé mohla získat srdce muže, který se k ní bude chovat lépe.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden