Můj kousek štěstí

Nejkrásnější nevěsta

Dobře ona! Rejža by byl větší terno, ale i scenárista má na obsazení rolí vliv...

Tajně se vdala. Hvězda Slunečné Eva Josefíková (32) se v moravské vsi Honětice v utajení provdala za scenáristu Matěje Podzimka (41), tatínka společné dcery Loty (1).

Krásné herečce, které se také říká nová Libuše Šafránková, to v romantických, dlouhých bílých šatech slušelo. Fotografie ze svého velkého dne sama dobrovolně zveřejnila na sociální síti. Kdo by to do ní řekl?

Dřív si úzkostlivě chránila soukromí a živé duši by nesvěřila, co měla k snídani, to se v poslední době radikálně změnilo. Eva osobní život tolik neskrývá. Nebudeme chodit kolem horké kaše a hezky si přiznáme, že za to pobírá slušné peníze za reklamu.

Inu, všichni víme, že složenky se samy nezaplatí. Ale na druhou stranu, manžel, scenárista Podzimek, jistě nějakou tu korunu vydělá, je podepsán pod seriály Ulice, Ochránce či Devadesátky nebo filmy 3Bobule a Dukla 61.

A zatímco Eva se vdávala poprvé, pro Matěje jejich veselka premiérou nebyla.  Devět let žil v manželství s kolegyní Kristýnou Podzimkovou (37), hvězdou Ulice.

Leckdo tvrdí, že scenáristova současná manželka se až nápadně podobá té bývalé. Podzimkovi se zjevně líbí drobné, tmavooké brunetky. Tak hlavně ať mu to s tou nynější vydrží déle než s tou předchozí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden