Moje sladké tajemství

Největší bolest neutichla

Znovuobjevená herečka zažila doživotní trauma!

Málokdo by herečce Jaroslavě Stránské (53) tipoval její věk. Z televizní obrazovky se po jedné ze svých nejslavnějších rolí stáhla, ale nyní můžeme její sympatický obličej zase vídat v seriálu Policie Modrava.

Herečka má neustálý úsměv na tváři. Váží si toho, co má, možná i proto, že v mládí si prošla bolestivou událostí, na kterou celý život nedokáže zapomenout. Cesta k jejímu dnešnímu nadhledu na svět byla vykoupena ztrátou, která ji doslova semlela.

Nyní opět září v Policii Modrava.

Přišla o dceru

Jaroslava ještě na škole otěhotněla, provdala se a porodila dceru. Bohužel její holčička zemřela na syndrom náhlého úmrtí kojence a jak sama řekla, s takovou událostí se nesmíříte do smrti, nejde to.

Mladí manželé se v té době snažili zvládnout těžkou životní situaci, ale jejich soužití nakonec nevydrželo. Nyní má herečka pevné letité manželství, ale už se jí nepodařilo nikdy otěhotnět. O svém osudu se nebojí mluvit, naopak tvrdí, že jí to pomáhá.

Z nenápadné kadeřnice z Discopříběhu je kočka, že?

Diety? Ani náhodou!

Jaroslava vypadá velmi mladě, nejspíš za vzhled může děkovat genům. Přestože přiznává, že po padesátce vidí, jak jdou kila nahoru, nikdo by nehádal, že se sebou není úplně spokojená. Hrozně ráda jí a odmítá jakékoliv diety. Nejraději má léto, protože ve volných šatech schová, co úplně nechce ukazovat světu.

Na plastiku ji neposílejte

Naopak se necítí v džínech, které prozradí každé deko navíc. Co se týká další starosti o svůj zevnějšek, naprosto odmítá plastické operace a dokonce si sama barví i vlasy. Rozumíme tomu, že se svým obličejem holčičky i ve věku přes padesát jí ani žádná plastika nemůže přijít nijak na mysl. Můžeme dodat, šťastná to žena!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden