Moje šťastná hvězda

Největší trápení Jitky Zelenkové

Najde ještě muže svých snů?

Zpěvačka JITKA ZELENKOVÁ (66) má na muže celoživotní smůlu. Stále po jejím boku nestojí „ten pravý“. Vážné vztahy by mohla spočítat možná na prstech jedné ruky. Dlužno však říct, že za to tak úplně nemůže.

Už od puberty jí do života mluvila maminka LENKA (†81). Chtěla ze své dcery vychovat ženu cudných mravů, která si najde jednu opravdovou lásku, se kterou zůstane po celý zbytek života. Jenže tahle její představa poněkud nevyšla. „Měla všechno perfektně naplánované“, říká zpěvaččina kamarádka, která si nepřeje být jmenovaná. „Přesně věděla, kdy se její dcera zamiluje, kdy se vdá, kdy bude mít dítě, kdy pojede na dovolenou. Celý její život narýsovala na desítky let dopředu.“

Odháněla jí slibné nápadníky?

Kdykoli se objevil na obzoru muž, který by mohl vážněji zasáhnout do života její dcery, byl podroben zdrcující kritice. Málokterý obstál a málokterý to také vydržel. Zpěvačka se tak nenaučila navázat plnohodnotný vztah, který by měl naději do budoucnosti.

Bolestivý vztah byl osudový

Byl sice tenkrát ženatý, ale přesto se se zpěvačkou tajně scházel. A to dlouhých jedenáct let! „Byla to krásná láska, jakou už nikdy nezažiju,“ prozradila Jitka Zelenková. Milenecký vztah nejenže před okolím skrývali, tedy i před maminkou Lenkou, ale dokonce si prý i vykali. A to trvá dodnes. Řeč je o LADISLAVU ŠTAIDLOVI (71). Milovala ho tak, že byla ochotna hrát jeho „hru“. Nikdy se společně neukazovali na veřejnosti, nechodili spolu do restaurací. Zpěvačka svou lásku neopustila ani přesto, že Štaidl se kromě ní setkával i s jinými ženami.

Už nepřišel nikdo další

Štaidl se pak sice rozvedl, ale nebylo to kvůli Jitce. Zpěvačka měla později několik vztahů, ale žádný nevydržel, nezaložila rodinu, nemá děti. Jednu dobu dokonce chodila s mužem, který vůbec nebyl z branže. Málokdo tehdy věřil, že to kovaný horal s Jitkou vydrží. Byli spolu docela dlouho a ona byla šťastná. I tento vztah ale nakonec nevydržel.

Samota jí prý vyhovuje

Samota jí prý ale vyhovuje, jak sama s oblibou říká. Je to možná ale tak trochu z nouze ctnost. V lásce se jí pořád jaksi nedaří. Vliv matky se tak na ní nejspíš podpisuje ještě i po její smrti. I když je na to zpěvačka háklivá, její okolí tvrdí, že je to něco, s čím se nikdy asi zcela nesmířila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden