Můj kousek štěstí

Někdo a něco tady nehraje...

Měla ta oslava zamaskovat průšvih?

Oslavila narozeniny a neopomněla připomenout, jak si vede skvěle. Zpěvačka a aktuální zlatá slavice Ewa Farna (29) se při prezentaci svého výrazného sebevědomí má o co opřít.

Jak sama bilancuje, pokud jde o loňský rok, má za sebou samé úspěchy. Hned je připomíná − dvě desky a jeden porod. A ještě toho slavíka, dodejme.

Blahopřejeme, gratulujeme. Ale je tohle všechno, co ke štěstí tato Lvice potřebuje? Na Instagramu sdílela celou řadu fotek ze svého soukromí − kupříkladu tančí se svým tatínkem a pětiměsíční dcerou Ellou v náručí.

Dostupné fotky Ewy s Chobotem jsou už trochu retro.

Anebo představuje vonné svíčky se svým logem, co stojí majlant. Nějak se nám do té bilance nevešel Martin Chobot (33), Ewy manžel a tatínek Elly a Artura (3). Zhruba před rokem tento kytarista opustil Ewy kapelu a od té doby o něm není slyšet.

Funguje snad jako otec v domácnosti? Nebo trucuje, či má domácí vězení? Jeho tajemná existence je každopádně stále podezřelejší.

Ovšem Ewa se tváří, že je vše zalité sluncem. Vyvolávat zdání rodinné pohody, pokud chybí, nelze donekonečna. Počkejme si...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden