Moje sladké tajemství

Nemohla mít děti, dnes má už tři. Chce snad ještě další?

Moje sladké tajemství

Už si myslela, že je v přechodu. Pak jí vyšel pozitivní už třetí těhotenský test.

Herečka Petra Hřebíčková (42) s hercem Matějem Dadákem (46) vychovává už tři potomky, syny Šimona (7) a Mikuláše (5) a dceru Mariannu (1). Za své děti jsou neskutečně vděční. Petra dlouho žila v domnění, že žádné mít nebude, najednou mají už tři. Rozroste se rodina ještě o dalšího člena, nebo už je sestava kompletní?

To asi ukáže čas, Hřebíčková ale nic nevylučuje! Myslela si, že už se na ni sápe klimakterium. Ale ne, byla potřetí těhotná. Poté, co měla v hlavě, že prožije život jako bezdětná, je to pro ni obrovský dar. Je pro ni nejdůležitější, aby byly děti zdravé, měly se rády a byly spokojené.

Je ráda za doplnění holčičího elementu do party, který jim v rodině doposud chyběl, a Petra (42) byla v celé rodině na tři chlapy sama. I přesto, že pohlaví miminka nikdy neřešila, po narození dcery Marianny (1) je rodina víc v rovnováze, a Petra si tak může

Zbývá vám 72% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden