Moje šťastná hvězda

Nenávist a intriky nekončí!

Hanychové docházejí peníze na právníky, a tak prodává dárky od mediálního magnáta.

Byla to velká láska, jenže pak přišel rozchod a od té doby je mezi exmodelkou Agátou Hanychovou (38) a mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (54) zlá krev.

Vypadá to, že se Agáta Hanychová (38) snaží udělat tlustou čáru za svou minulostí. Zejména pak za několika měsíci, které strávila s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (54). Stihli toho spolu totiž opravdu hodně – začali spolu bydlet, a navíc přivedli na svět společnou dceru Rozárku (10 měsíců).

Jaromír Soukup (54) - Byla to velká láska, té je ale už dávno konec.

Překvapivý rozchod

Na konci léta 2023 se ale měli rozejít. Podle posledních informací to měl být Soukup, kdo vztah ukončil. Od té doby jsou ve válce a využijí každou příležitost k tomu, aby si jeden do druhého rýpli. Naposledy to udělala Hanychová, která rozprodává dárky od Soukupa!

„Holky, tady jsem se rozhodla prodat pár věcí, který už nechci mít… Špatná energie pro mě. Lehce nošený, krásný stav,“ nabízela na sociálních sítích krásný náhrdelník, který má prý cenu 120 000 korun.

Zbavit se chce také velkého auta, které jí Soukup koupil hlavně proto, aby se tam bývalé modelce vešly všechny její děti. Hanychová v minulosti prozradila, že ho dostala jen proto, že její auto bylo staré. Výprodej cenností Agáty Hanychové samozřejmě neušel ani pozornosti Soukupa.

„Paní Dopitová dělá hodně zvláštní věci,“ stroze okomentoval. Bývalá modelka dárky od expartnera neprodává jen proto, aby hodila za hlavu minulost, ale i čistě z finančních důvodů.

Byl vztah se Soukupem její největší životní chybou?

Stále se totiž se Soukupem nedokázali dohodnout, jak přesně bude probíhat péče o společnou dceru. Hanychová tvrdí, že se s mediálním magnátem nedá na ničem dohodnout a musí tak spoustu záležitostí řešit u soudu.

Ten vydává jedno předběžné opatření za druhým. „On má právníky jako zaměstnance, on sám je právník, a já si musím na vše pomoc najímat. Nejsmutnější na tom je, že mu nejde o zájem Rozárky, ale o jeho ego,“ myslí si Hanychová.

Nedokážou se dohodnout

Podle veřejně dostupných informací stále platí předběžné opatření z loňského října. Soukup má právo mít dceru tři dny v týdnu a dva víkendy v měsíci, a to vždy na osm hodin denně.

Exmodelka se to snaží od začátku zvrátit, protože si myslí, že by měla ve svém nízkém věku trávit čas převážně s ní. Uvidíme tedy, jak to nakonec dopadne. Snad tak, aby to mělo co nejmenší dopad na společnou dceru.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden