Můj kousek štěstí

Přiznání lásky jí jde dost ztuha...

Je jasné, že z dalšího přehmatu má jisté obavy, už to ale bude muset rozčísnout, čas kvapí...

Po dramatickém a ostře sledovaném rozvodu potřebovala péči terapeuta. Terapie láskou je ale možná v případě půvabné modelky to nejlepší. Vypadá to, že se v jejím životě objevil nový muž!

Krásná blondýnka se nedávno pořádně naštvala. Taťána Kuchařová (36) dokonce nechala nahlédnout pod pokličku svého soukromí, když přiznala, že rozhodně není sama.

„To, jak se neustále prezentuje, že jsem opuštěná a tak dále, to je taková hra. Spíš se mi ta role podsouvá. Takhle to nikdy nebylo a není,“ prohlásila bývalá Miss World s tím, že si zkrátka po rozvodu s Ondřejem Brzobohatým (40) pečlivě střeží soukromí.

Mnoho významných indicií vede k podnikateli, o kterém se už nějakou dobu intenzivně spekuluje. Povídá se, že ho měla potkat v New Yorku. Jediné, co se o něm ví, ale je, že snad pracuje v módní branži a měl by být starší, než Kuchařová.

Mohou to samozřejmě být jen drby, na druhou stranu, když kráska přiznala, že sama není, tak se dá logicky předpokládat, že po jejím boku opravdu není prázdno. „Chci mít klid, nechci se k tomu vyjadřovat,“ doplnila modelka, čímž samozřejmě rozvířila ještě větší spekulace, než kdyby kategoricky odmítla.

Faktem ale je, že se na ni nikdo nemůže zlobit, když nechce nic vytrubovat do světa. Rozvod s Brzobohatým byl hodně drsný a obě strany si z něj odnesly jisté šrámy.

Také lze předpokládat, že si Kuchařová dává velký pozor, než si k sobě někoho pustí, a pokud se tak už stalo, zřejmě její vyvolený splňuje podmínky, které před časem vyhlásila – tedy je laskavý, milý, inteligentní a úspěšný. Jen k takovému hodlá vzhlížet.

„Musí mi vracet lásku, kterou dávám já, protože mám velké srdce.“ Štěstí by si určitě zasloužila.

Zlé jazyky však tvrdí, že umí být panovačná a většinou musí být po jejím, což samozřejmě ne každý chlap překousne. Na druhou stranu, pokud by to byl úspěšný chlap a ona k němu chovala respekt a úctu, jistě by svůj temperament dokázala zkrotit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden