Moje sladké tajemství

V divadle se ocitla jako jediná žena mezi pěti muži

Moje sladké tajemství

Poprvé se Jana Janěková ml. (45) potkala s Igorem Chmelou (53) na jevišti a hned si báječně sedli. Problém byl ale v tom, že v té době byli oba zadaní. A tak si řekli, že se na rok rozejdou a uvidí se. Vydrželi to pouhých 14 dní a hned věděli, že je to to pravé ořechové.

Když přijde řeč na manželství, Jana Janěková ml. (45) převážně mlčí. Ne snad, že by si nějak přehnaně střežila soukromí, má ale strach, že kdyby svého muže Igora Chmelu (53) vychválila až do nebes, mohlo by se to změnit a byl by pohádky konec.

Přesto občas něco málo prozradí, třeba to, jaké bylo jejich seznámení a jak těžké začátky společně měli. A občas tekla i krev!

Tušila, že je adoptovaná

K herectví měla Jana blízko už od dětství. A aby také ne, její maminkou není nikdo jiný než herečka Jana Janěková (68) a tatínkem známý bouřlivák a geniální umělec Petr Svojtka (†35). Jenže o něm neměla

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden