Moje šťastná hvězda

Opravdu je sama, nebo tají vášnivou lásku?

Není to tak dávno, co herečka ze seriálu Sedm schodů k moci Jana Krausová (70) oslavila jubilejní sedmdesáté narozeniny. Krausová je důkazem toho, že věk může být skutečně jen číslem, protože vypadá mnohem mladší.

Nechává si své štěstí pro sebe?

A v redakci nás zaráží, že je už dlouho oficiálně nezadaná. Moc se nám to nezdá, je to stále krásná žena, za kterou se muži ohlížejí.

Trochu máme pocit, že herečka mlží a nechce prozradit, že životem nekráčí sama, ale má po svém boku nějakého sympatického muže. Nahrává tomu i fakt, že si chrání svůj osobní život a nechce do něj nikoho pustit.

Jan Kraus (70).

Muže vždy přitahovala

Je ale jasné, že pokud má partnera, určitě to bude nějaký zajímavý muž. Její dvě životní lásky totiž byli muži s velkým osobním kouzlem. V roce 1994 si vzala známého herce a moderátora Jana Krause (70) a vydrželi spolu v manželství až do roku 2006, kdy se rozvedli.

Tehdy došlo k dnes již legendární výměně partnerek. Novým partnerem Krausové se totiž stal úspěšný herec Karel Roden (61), jenž přenechal herečku Ivanu Chýlkovou (60) právě Janu Krausovi.

Jaká je pravda?

Jan Kraus si dokonce v roce 2010 Ivanu Chýlkovou vzal a dodnes se velmi milují. Všichni čtyři spolu mají krásný vztah a skvěle spolu vycházejí. Pokud je tak Jana Krausová skutečně zadaná, nejspíš pro ni bylo těžké najít si partnera, který alespoň trochu dosahoval kvalit Jana Krause či Karla Rodena.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden