Moje sladké tajemství

Není s ní k vydržení?

Už jednou matku svého dítěte opustil. Udělá to i teď?

Když při natáčení seriálu Veronika Arichteva (35) okouzlila zadaného režiséra, který si ji zakrátko vzal, netušil, co ho s ní čeká. Nelituje, že podlehl jejím půvabům?

Téměř před rokem se Veronika Arichteva (35) stala matkou malého Luky. Jeho otcem je režisér Vyprávěj Biser Arichtev (44), který pochází z Bulharska. Jižní temperament bychom u něj údajně hledali marně.

Vztekloun je v této rodině Veronika a přidává se k ní i malý Luka. „Jsem hodně vzteklá,“ přiznává. „Se mnou není chytré se hádat, protože potřebuju všechno řídit.“

Režisér tak kolikrát neví, kde mu hlava stojí, a raději vše nechává na manželce. S herečkou jsou svoji už sedm let, zasnoubili se po měsíční známosti a do vztahu šli, jak se říká, po hlavě.

Málem se rozešli

Zpočátku vše klapalo, jak má. Herečka se překonávala a přiznala, že v prvních měsících se před režisérem přetvařovala. „Projevila jsem se až po svatbě, aby už nemohl utéct,“ chlubí se. Velká krize, kdy se pár málem rozešel, přišla celkem brzy.

Chvíli jim trvalo, než se dokonale poznali a po dvou letech manželství pohár trpělivosti přetekl. Arichtev si musel zvykat, že je jeho žena pořád na telefonu a neustále se světem na sociálních sítích sdílí jejich soukromí.

Náročné bylo také období, kdy Veronika tančila ve StarDance. Potřebovali hodně času a trpělivosti, než našli kompromis, který jim pomohl rozvod zažehnat.

„Dneska jsme za tu krizi rádi,“ potvrdil Biser. Nic jiného než svou tvrdohlavou ženu brát takovou, jaká je, mu nezbývá. Nechce, aby Luka dopadl jako jeho syn z předchozího vztahu.

Má pestrou minulost

Teodosio (8) je sice součástí jejich života, Arichtev se mu věnuje, jak jen může, určitě ho ale mrzí, že s jeho matkou nedokázali rodinu udržet pohromadě. To ovšem neznamená, že by to nedokázal udělat znovu, a Veronika to dobře ví.

Chválí ho na každém kroku, přestala o něm mluvit na sociálních sítích a jen co se Luka na světě trochu rozkoukal, už mluví o druhém dítěti. Možná si tak chce manžela ještě důkladněji pojistit. Raději ho zaměstná doma péčí o rodinu, než aby jí ho vyfoukla nějaká mladší herečka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden