Můj kousek štěstí

Není ze železa, a tak kolabuje

A kde je její pan šéfkuchař? Chtělo by to mocný lektvar, pane Forejte!

Takový pracovní zápřah, jaký si na svá útlá bedra naložila Eva Burešová (28), by zničil i koně. Zrazuje ji zdraví.

Pracuje tak moc, až z toho kolabuje. Ani mládí není totiž zárukou, že člověk zvládne úplně všechno. Nedávno byla půvabná tmavovláska nucena odříct účast z televizního koncertu na podporu ukrajinských dětí, což ohlásil moderátor dobročinného večera v přímém přenosu.

„Dělala jsem opravdu všechno, co jsem mohla, abych se co nejrychleji uzdravila, ale moje tělo momentálně reaguje strašně pomalu, a tak bych to ještě opravdu nezvládla,“ zoufale pak fanouškům vysvětlovala křehká tmavovláska.

Tomu se nelze divit. Ze seriálu Slunečná, kde hrála hlavní roli, naskočila do dalšího seriálu ZOO, kde září, jak jinak, než v jedné z hlavních rolí. Kromě toho se objevuje v porotě soutěžního pořadu Tvoje tvář má známý hlas a také hojně koncertuje. Nemluvě o tom, že vychovává malého syna. Kdy?

Do jaké mezery v hustě popsaném diáři jej zařadí? Těžko říct. „Hlasivky nefungují. Jsem ráda, že vůbec zvládnu spolknout čaj,“ naříká Eva a dodává, že je několik posledních měsíců naprosto vyčerpaná. Stěžuje si dokonce i na problémy s ledvinami. Ale že zabrzdí, či aspoň zvolní, o tom se nezmiňuje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden