Můj kousek štěstí

Neodradí svou novou lásku?

Její mladší sestra Kristýna se vdává, což soutěživou miss jistě inspirovalo a nechce být pozadu.

Bývalá Miss World na dovolené v Řecku vystavila nádherné tělo v červených bikinách. Zjevně se konečně oklepala z rozvodu. Byla tam sama? Říká se, že už zase začala randit a prý někoho má.

Dlouho se zdálo, že Taťána Kuchařová (35) po rozvodu s Ondřejem Brzobohatým (40) nemůže najít novou lásku. Dokonce se říkalo, že bývalému manželovi a jeho partnerce Daniele Písařovicové (44) závidí. Tím spíš, když herec svou vyvolenou požádal o ruku.

Spekulovalo se, že to byla právě ona, kdo do světa vypustil, že má Brzobohatý zálibu v převlékání do ženských šatů. Podle jiných lidí to tak ale nebylo. V každém případě se zdá, že Kuchařové mohou být všechny spekulace úplně volné.

Povídá se totiž, že je už nějaký ten pátek šťastně zadaná. Přitom by se nikdo nemohl divit, kdyby měla s randěním potíže. Je krásná, úspěšná, má charisma. Navíc zákulisní šuškanda hovoří o tom, že Kuchařová je pro některé muže možná až příliš temperamentní.

Údajně se se nebojí prosadit si svou, což někteří chlapi často nepřekousnou. Drsný rozvod přitahoval zuřivé paparazzi dychtící po senzaci, což ona ještě s vypětím sil ustála, ale její potenciální milence dotěrná pozornost tisku děsila. Nápadníci se jí tak mohli raději vyhýbat.

Přesto se podle všeho našel „odvážlivec“, který si s ní začal. Prý jde o bohatého, vysoce postaveného podnikatele, kterého potkala při svých cestách do USA. Nikoho by to určitě nepřekvapilo.

Už dlouho se mluví o tom, že někdejší nejkrásnější dívka planety má na partnery hodně vysoké nároky. Dřív přitom taková nebývala. Klidně si vyšla i s obyčejnými kluky. Možná ji změnila sláva.

Nebyla by první ani poslední. Nebo zjistila, že dobře zaopatřený muž je lepší, protože se díky němu nemusí bát o budoucnost. Buď jak buď, snad ho žhavými fotkami z Řecka neodradila. Místní chlapi ji totiž dost mlsně okukovali.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden