Můj čas na kafíčko

Skrývá Petruchová, že je zamilovaná?

Pohledná moderátorka televizního zpravodajství na Nově Veronika Petruchová (28) je považována za nástupkyni své starší kolegyně Lucie Borhyové (45). Už dlouho se říká, že jí šlape na paty. V čem ale zatím viditelně zaostává, jsou vztahy.

Ve vztazích je dost smolařka

Petruchová o sobě říká, že v lásce zatím příliš štěstí neměla. Povídá se ale, že momentálně je konečně spokojená a skrývá nového partnera. Kdo by to mohl být? „Mám štěstí na přátele, kariéru, rodinu.

Jen ty vztahy, v nich lehce pokulhávám,“ postěžovala si v polovině července. Možná tehdy ale takříkajíc mlžila, neboť tento rozhovor poskytla jen krátce poté, co se vrátila z dovolené z Mexika.

Milenci prý nikdy nebyli.

Snaží se nového muže utajit?

V Mexiku si podle svých slov užívala s partičkou přátel, nicméně prý zapomněla prozradit, že mezi nimi byl i její nový přítel. Říká se, že je jejich vztah na samotném začátku a není si jistá, jestli jim to vyjde. Povídá se ale, že je zamilovaná až po uši a pevně věří, že tentokrát konečně našla toho pravého.

Takhle spokojená už dlouho nebyla

Podobným spekulacím nahrávají fotky, které z dovolené sdílela na internetu. Zářila na nich jako sluníčko a bylo na ní znát, že prožívá spokojené období. Údajný nový přítel by mohl být starší a dobře zajištěný.

Ona taková cesta do Mexika není zrovna nejlevnější záležitost, ještě k tomu, když si to na opačném konci světa chcete pořádně užít a výrazně se neomezovat. Pokud je skutečně Petruchová zamilovaná, nejspíš už tak zapomněla na sympatického kolegu z televize Martina Čermáka (31).

Co měla s kolegou?

Do toho měla být prý zamilovaná, i když je zadaný. Dokonce přiznala, že mu jeden čas pravidelně volala. „Kolikrát jsem mu i volala, když mě něco tížilo. Jednou dokonce jsem mu i plakala do telefonu,“ svěřila se pohledná tmavovláska.

Tehdy se říkalo, že to mezi nimi hodně jiskří, a dokonce to vypadalo, že by se kvůli ní mohl Čermák rozejít se svou manželkou, hudebnicí Simonou Šteruskou (34). Nakonec ale k ničemu takovému nedošlo, a jejich vztah tak nejspíš byl vždy spíše kamarádský nebo prostě platonický.

A možná právě to způsobilo, že začala hledat jinde, a možná se jí to nakonec i skutečně podařilo. Pravdou je, že ctitelů měla Veronika Petruchová vždy hodně, spousta mužů se jí dvořila třeba prostřednictvím zpráv na internetu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden