Moje sladké tajemství

Nepečuje o sebe až příliš?

I fanynky spíš zajímá, jak vypadá, než co uvaří.

Fanoušci všestranné, a navrch ještě půvabné hvězdy Evy Burešové (28), která se objevila v novém seriálu ZOO, jistě zajásali, že se její vztah s televizním MasterChefem Přemyslem Forejtem (34) víc než slibně rozvinul.

Už víme, že mají podobný pohled na svět i partnerské soužití i podobného koníčka: rádi si zdobí tělo, a to nejrůznějším způsobem. Oba mají zálibu v tetování, přičemž Eva se musí přece jen mírnit, její obrázky jsou velmi decentní. To Přemek připomíná spíš obrázkovou galerii.

Dvojice si před pár měsíci k ročnímu výročí nadělila dárek. V salonu Přemek a Eva vyslovili přání jediné. Společné tetování. Předloktí jim zdobí srdíčko v červené barvě. Naštěstí to tedy není jméno, ale přece jen jsou spolu docela krátce na to, aby si nechali udělat tak trvalou věc na těle.

Tím ale Přemkův výčet ozdůbek nekončí. Má např. také propíchlé uši a v nich náušnice ve tvaru křížku. Což mu zjevně nestačilo, takže si teď nechal udělat piercing do nosu. A ač by se mu tam vešel i kroužek na klíče, nosí jen malou podkůvku, z níž jsou vidět jen dvě kuličky po stranách.

Stálo takovéhle „nic“ vůbec za tu díru? U jednoho piercingu ale málokdy zůstane… Uvidíme, jestli ze známého šéfkuchaře nebude nakonec víc známý model. Je pravda, že už dnes se fanynky zajímají spíš o jeho vzhled než umění v kuchyni.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden