Můj kousek štěstí

Nerovný souboj předem vzdala?

Agáta se jistě cítí silná v kramflecích, ale co pokud to přepískne? Narazí?

Hodně drsné urážky se dočkala krásná herečka Kateřina Brožová (54) od modelky Agáty Hanychové (37), která ještě nedávno krmila bulvár především skandály. Rozhodla se invektivu přejít jako dáma?

Pořad Agáta Jaromíra Soukupa v kanále jedné televizní stanice bude výživný. Jeho aktérka Agáta Hanychová (37), žena, která ovládá umění rozvířit mediální ruch kolem své osoby, se jistě postará, aby byla nějaká psina. Vyzkoušela si to nanečisto, když vzkázala herečce Kateřině Brožové (54), že ji zná ze seriálu Pojišťovna štěstí, coby malé robě.

„Hrála v Pojišťovně štěstí, když mi bylo asi pět,“ prohlásila exmanželka Jakuba Prachaře (39) a poté přítelkyně celé řady chlapů, z nichž tím posledním je Jaromír Soukup (53), jenž si nechává říkat mediální magnát a Brožová se s ním rozešla v roce 2019.

Že šlo ze strany Agáty o zle míněnou urážku, je zřejmé z pouhé skutečnosti, že Pojišťovna štěstí se začala vysílat v televizi Nova v roce 2004, kdy Hanychové bylo devatenáct let a dávno proháněla chlapy, zatímco Kateřina Brožová za sebou měla řadu rolí před kamerou.

Dnes už je vcelku lhostejné na co svou invektivou Hanychová reagovala, její urážlivý vzkaz všechno přehlušil, ale pro pořádek uveďme, že herečka, známá mj. ze seriálu Modrý kód, odmítla účinkovat v muzikálu Okno mé lásky. Údajně snad proto, že se měly alternovat – tedy sdílet jednu roli – s Veronikou Žilkovou (60), matkou Agáty.

Tento důvod Brožová nikde oficiálně neuvedla, přesto Agáta Hanychová prohlásila: „Byla bych hrozně ráda, aby si mě bývalé přítelkyně mého současného přítele nebraly do pusy.“

A opakovala, že si ji Brožová „vzala do pusy“, že kvůli ní odešla z muzikálu. Vyjádření Brožové ale není známo, spíše se zdá, že o nějaké „braní do pusy“ v tomto případě nešlo. Agátě prostě jen braní někoho někým do pusy nejde evidentně z hlavy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden