Moje šťastná hvězda

Nešťastná náhoda Hany Hegerové

Známá šansoniérka Hana Hegerová (†89) byla ve vězení tak trochu omylem.

Vlastně až když vyšla autobiografická kniha, v níž se Hana Hegerová (†89) vracela do své minulosti, dozvěděla se veřejnost víc o tom, co se tehdy na přelomu sedmdesátých a osmdesátých let stalo.

Snažila se vše napravit

Vše začalo tím, že na její účet přišla poměrně vysoká částka, která byla určena Karlu Gottovi (†80). Hana Hegerová to netušila a nejdříve si ji nechala. Později se ale chtěla Gottem sejít a situaci urovnat, napsala mu i dopis se žádostí o schůzku, protože se jí nedařilo kontaktovat ho telefonicky.

Podle všeho se na dalším vývoji neblaze podepsal otec Karla Gotta, který ho měl i podle policejních protokolů přimět k tomu, aby na její prosby nereagoval.

Karel Gott (†80).

Vnímala to jako poučení

I když původním viníkem byla podle informací, jež získala média, nepozorná bankovní úřednice, která si částky spletla, Hana Hegerová skončila před soudem.

A pak také na půl roku v pankrácké věznici za zpronevěru peněz. Podle vlastních slov ji to ale velmi obohatilo, mimo jiné proto, že si pak o to víc vážila svého domova a toho, že ho může kdykoli svobodně opustit. Zemřela 23. března 2021.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden