Můj kousek štěstí

Jiří Hrzán miloval výšky, proto se chtěl stát kominíkem

Můj kousek štěstí

Jeho život byla jízda na horské dráze. Měl duši romantika i kaskadéra, nebál se ničeho...

Pro ženy byl schopen udělat cokoli, a to se mu také vymstilo. I v onu osudnou noc šplhal k oknu své lásky. Možná k té, s níž měl tajného syna?

Byl velkým hercem, a to i přes skutečnost, že byl nižšího vzrůstu, špatně vyslovoval písmeno „ř“ a měl potíže se zadrháváním. Své nedostatky ale dovedl proměnit v legraci na prknech, která znamenají svět i před kamerou. A proto patřil mezi nejvyhledávanější herce šedesátých a sedmdesátých let.

Komedie Drahé tety a já či Pane, vy jste vdova se staly nesmrtelnými klenoty naší kinematografie. A právě Jiří Hrzán (†41)  se v nich blýskl jako ta nejzářivější hvězda. Jeho štěněčímu pohledu podlehla nejedna žena, čehož často využíval.

Nic si v životě neodepíral, byl to bohém a miloval adrenalin. Jeho život proto vyhasl tragicky brzy. V těchto

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden