Moje šťastná hvězda

Nešťastně zamilovaná Gottová?

Ačkoli se Ivana Gottová (47) po smrti Karla Gotta (†80) stáhla do ústraní, už nějakou dobu se spekuluje o tom, že se v jejím životě objevila nová láska.


Milenecký poměr má udržovat s velice zámožným podnikatelem Leonem Tsoukernikem (49), u kterého našla azyl poté, co zpěvák vydechl naposledy. Kromě toho s ním strávila i posledního Silvestra. S radostí prý přijala jeho pozvání na velkolepý mejdan v rozvadovském kasinu.


Není tedy divu, že se někteří fanoušci začali ptát, co mezi Gottovou a bohatým byznysmanem je. Avšak v kuloárech se šušká, že se v tomto případě žádná velká láska bohužel nekoná.


Má smůlu?


Tsoukernik je totiž šťastně ženatý a s vdovou ho pojí zjevně jen hluboké přátelství. Manželka  Sandra ho navíc na oslavě měla rovněž doprovázet. Přesto mu vdova za mnohé vděčí.


V minulosti prý zapůjčil zesnulému zpěvákovi a celé jeho rodině soukromý tryskáč, s nímž odletěli na Sardinii. Navíc Gottovou po Slavíkově smrti ukryl před zvědavými novináři, aby měla čas se vyrovnat s tou obrovskou ztrátou.


Půjde si za svým?


Někteří však tvrdí, že se do něho Gottová postupem času zamilovala a nyní neví, co má s nastalou situací dělat. Avšak podle toho, že přijímá s radostí jeho pozvání, se dá usoudit, že se nakonec bude snažit Tsoukernika zlomit. 


Na druhou stranu, proč ne. Za všechna ta léta si toho vytrpěla už dost a lásku a vřelé objetí by si jistě zasloužila. Dcery Charlotte Ella (16) a Nelly Sofie (14) by to jistě pochopily...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden