Můj kousek štěstí

O ruku požádal Báru Hrzánovú ještě dříve, než spolu začali chodit

Můj kousek štěstí

Do své kolegyně se herec zamiloval na první pohled a hned věděl, že právě s ní chce strávit zbytek života. Mají k tomu skvěle nakročeno.

Jen málokteré manželství je tak pevné a harmonické jako to, které si hýčká tento herecký pár. Čas spolu tráví doma i na jevišti, ponorková nemoc ale u nich nehrozí, právě naopak.

Jsou spolu už přes čtvrt století, ale neztratili ani špetku ze své zamilovanosti. Radek Holub (54) dokonce o Barboře Hrzánové (58) říká, že vůbec nestárne a pořád je tou mladou holkou, do které se tak moc zamiloval poté, co ji spatřil na divadelních prknech.

Sami moc dobře vědí, jaký poklad jeden v tom druhém mají a jsou vděčni za to, že jim to i po tolika letech stále klape. Nevadí jim ani společná práce, právě naopak, pochvalují si, že se čas od času mohou pohádat alespoň v práci a doma je pak klid.

Mnozí o nich sice pokrytecky říkají, že nejsou zrovna okouzlujícím párem jako z katalogu, na podobné řeči ale herečtí manželé nikdy nedali. Mohou se na sebe spolehnout a pořád je

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden