Můj kousek štěstí

Neuvidí už ani korunu

Dominika se možná protentokrát vzdala, jistě se ale zase brzy ozve

Tohle je definitivní prohra. Ani zlámanou grešli už nedostane Dominika Gottová(49). Boj o dědictví po zesnulém Karlu Gottovi (†80) právě definitivně vzdala, neuvidí ani jedinou korunu. Připadá si zrazená a podvedená.

„Rozhodla jsem se, že už to nebudu řešit! Kdo se chtěl napakovat, se napakoval,“ zuří Mistrova dcera. „Myslím, že by se táta divil,“ míní dotčeně.

Kulišárna

Tatínek by se možná opravdu divil, ale spíš tomu, že se dožaduje dalších peněz, když od něj dostala roku 2015 šest milionů a podepsala, že se vzdává dalších nároků na dědictví. Avšak ze šesti milionů, které tehdy inkasovala, nezbylo patrně nic.

Kam asi chudinky přišly? Nejspíš se jich zmocnil divoký manžel, finský kytarista Timo Tolkki (56), a prolil si je hrdlem, něco z nich pokrylo též jeho nesčetné dluhy či podezřelé zahraniční cesty. Vykutálenou dvojici tudíž zřejmě napadlo, že by se dalo majetkové vyrovnání, které Dominika stvrdila podpisem, mazaně zpochybnit.

Vymysleli kulišárnu – že blondýnka lejstro, v němž slíbila, že nebude vyžadovat po vdově Ivaně Gottové (46) již žádnou část majetku či peněz z Mistrovy pozůstalosti, podepsala pod vlivem silných medikamentů. A tomu se právníci od srdce zasmáli.

Holky z Bertramky

Dědické řízení se táhlo skoro tři roky a vše nasvědčuje tomu, že dědičky jsou pouze tři: vdova Ivana a dcery Charlotte Ella (16) a Nelly Sofie (14). Dominika donedávna mylně předpokládala, že dědit bude i nevlastní sestra Lucie (35), která majetkové vyrovnání v roce 2015 podepsala rovněž.

To ji pochopitelně rozzuřilo k nepříčetnosti. „Proč Lucka ano, a já ne? Je to od Ivany neskutečná drzost, takhle to nenechám!“ rozlítila se. Ale patrně šlo o nedorozumění. Dědí jen „holky z Bertramky“.

Zbytečná starost

Co s ní teď bude? Není třeba dělat si zbytečné starosti.  Nikoli Česko, ale daleké, studené Finsko, kde žije, je zemský ráj to na pohled. „V Praze jsem brala 19 500 korun čistého, ale v Helsinkách, zatímco jsem nezaměstnaná, mám dvakrát tolik,“ pochlubila se.

Takže peněz jako želez, a ani nemusí vstát z gauče. „Mám dvakrát tolik za nicnedělání,“ jásá dříve blondýnka, nyní tmavovláska. Jen hlavně ať ty prachy pečlivě ukryje před svérázným Timem, ten už by věděl, co s nimi…

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden