Moje šťastná hvězda
Snaží se jí přebrat Kaňoková muže?
Ohrozí slavné manželství atraktivní herečka, jež působí jako žena, která vždy dosáhne svého?
Snaží se jí přebrat Kaňoková muže?

S VOJTĚCHEM DYKEM (37) točí lechtivé scény BEÁTA KAŇOKOVÁ (33). A rozumějí si prý i po lidské stránce. Má se snad jeho žena TATIANA DYKOVÁ (44) začít bát?

Populární seriál televize Nova Pan profesor se dočkal svého pokračování. To je dobrá zpráva hlavně pro Beátu Kaňokovou (33), která se díky tomu po boku představitele hlavní role Vojtěcha Dyka (37) vyšvihla mezi vyhledávané celebrity.

Zřejmě s mnohem menší radostí to přivítala Dykova manželka Tatiana Vilhelmová (44). Před kamerou to mezi jejím partnerem a sexy brunetkou totiž dost jiskří. Jak to je v reálu, má se Vilhemová bát? Důvody by tu byly…

Tráví spolu až moc času

Sama Kaňoková už mnohokrát s úsměvem přiznala, že se jí s idolem žen všech věkových kategorií spolupracuje opravdu velmi dobře. Tráví spolu hodně času, logicky se tak dostane i na témata, které s prací nesouvisejí.

Přebere jí nakonec mladší kolegyně manžela?

A to pro Tatianu může znamenat nebezpečí. Co na tom, že Beáta už dlouhá léta žije s kolegou Tomášem Havlínkem (30) a mají spolu dceru Juditu (3). Spolupráce se sexy Dykem už dostala na kolena nejednu herečku.

Jistotu nemá

V zákulisí českého showbyznysu se totiž povídá, že k sobě mají až podezřele blízko. A i když jsou oba profesionálové a Dykovo manželství dosud platilo za stabilní, čas nedokáže nikdo zastavit. Tatiana je o sedm let starší než Dyk.

A hovořit o tom, jak si herečky mezi sebou přebírají partnery, snad ani nemá smysl. Stačí si jen vzpomenout na nedávný skandál, kdy Pavle Tomicové (60) odloudila manžela kolegyně Kristýna Kociánová (37).

Začala na ni žárlit?

A to musí být pro Tatianu velice znepokojující. Kaňoková se sice nechala slyšet, že pevně věří, že na ni slavnější herečka nežárlí, protože s Dykem nic nemá. Ale kolikrát už tu něco podobného bylo? A potom bum, a aférka byla na světě. Tím spíš, že nová hvězdička s jedním z nejhezčích tuzemských herců točí docela dost lechtivých scének.

Vidí tak věci, o kterých se Dykovým fanynkám jenom zdá. Navíc s manželkou jsou spolu už pěknou řádku let a možná se tak právě nyní děje to, co jim mnozí na začátku jejich vztahu předvídali –že velký věkový bude jednoho dne jejich záhubou.

Zatouží sexy herec po zakázaném ovoci?

Zaúřaduje stereotyp?

Dosud se sice na nebi nenacházel žádný mráček a manželé spolu vrkali stejně jako na začátku. Avšak jistotu, že to tak zůstane, nemůže mít Tatiana nikdy. Ruku na srdce, po tolika letech by byl opravdu jen zázrak, kdyby se jim do manželství nevloudila ani špetka stereotypu.

A když se tak stane, není výjimkou, že jeden či druhý partner zatouží po zakázaném ovoci. Proč by se tak s mladší kolegyní nemohl sblížit více, než by si jeho manželka přála? Pořád je to „jen“ obyčejný chlap!

I když to tak nemusí na první pohled vypadat, manželství Vojty a Tatiany prochází těžkou zkouškou. Mohou jí projít bez ztráty kytičky. Nebo také ne…

Související články
Pětice španělských kriminálníků se rozhodla pro zajímavý způsob přivýdělku. Založili si účty na sociálních sítích a předstírali, že jsou americký herec Brad Pitt (60). Jejich cílem bylo zmanipulovat hercovy starší fanynky a dostat z nich peníze. „Moje láska k tobě je opravdová. City jsou v mém srdci navždy, prosím, odpusť mi a přijmi mě,“ psali podvodníci jeho fanynkám. Jakmile získali jejich důvěru, podařilo […]
O problémech v manželství herečky ze seriálu ZOO a scenáristy Rudolfa Merknera (52) se mluví už pár měsíců. Vše prý došlo tak daleko, že plánují rozvod. Podle některých informací to navíc vypadá, že Jana Bernášková (43) už má náhradu v podobě bývalého přítele, režiséra Davida Drábka (54). Spolu mají dceru Justýnu (18) a v poslední době mnoha lidem […]
reklama
Moderátorka Eva Perkausová (30) patří mezi nejkrásnější české celebrity. Jenže samozřejmě ani to jí nezaručí, že udrží choutky svého manžela Ivana Hecka (41) na uzdě. Kolem staršího podnikatele se mají dlouhodobě pohybovat různé ženy. Přitahuje je nejenom tím, že je dobře zajištěný, ale i jeho vypracovaná postava. Nedokázal odolat pokušení? Dlouho měl různým svodům odolávat, ale nedávno podle našeho […]
Moje šťastná hvězda / 22.10.2024
Dlouhých sedm měsíců od plastické úpravy Dara Rolins (51) poprvé vyšla do společnosti! Konečně se odvážila. Dá se to chápat. Od chvíle, kdy unikly informace o jejím omlazovacím zákroku, si lidé nebrali servítky a v komentářích snad soutěžili o nejhorší urážky. Někteří v hodnocení jejího vzhledu zašli tak daleko, že ji přirovnali k Evě Pilarové (†80) […]
reklama
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz