Můj čas na kafíčko

S těžkými životními zkouškami se Marek Eben vyrovnal se vztyčenou hlavou!

Můj čas na kafíčko

Oblíbený moderátor pečuje celý život o svoji ženu, kterou postihl smutný osud.

Popularitu získal Marek Eben (64) díky seriálu Kamarádi už v dětství. V dospělosti si našel i životní partnerku, ale to, co začalo jako pohádka, pokračovalo jako tragické drama. Naštěstí je Marek obětavým mužem.

Na své dětství vzpomínal rád, i když otce moc neviděl, protože ten jezdil hodně po koncertech, aby uživil početnou rodinu. Marek vyrůstal s bratry, mámou a také s dědečkem a babičkou z máminy strany.

Právě prarodiče na něho měli velký vliv. Děda se s kluky učil, babička kralovala v kuchyni. Ve třípokojovém bytě žilo celkem sedm lidí, ale vládly zde klid a pohoda. Marek si nepamatuje, že by na sebe dospělí někdy zvýšili hlas.

Málem dal přednost první lásce!

Babička stála za tím, že Marek se stal slavným už jako kluk školou povinný. Slyšela v rádiu o konkurzu, který pořádá Československá televize na seriál Kamarádi. V té době už

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden