Můj čas na kafíčko

Nevěra Davida Gránského?

Která z hereckých kolegyň mu podlehla?

Pohledný herec David Gránský (30) je už třináct let spokojeně zadaný. Jeho partnerkou je majitelka jedné z pražských optik Nikola Gránská (28), a společně dokonce nedávno přivedli na svět syna Mattea (6 měsíců).

O hvězdě seriálu ZOO se vždy šuškalo, že je to sukničkář, který se rád obklopuje krásnými ženami. Po boku své manželky ale působí jako věrný muž a otec od rodiny. Není to však jen přetvářka?

Obklopuje se jen krásnými ženami

Poslední dobou se kolem něj vyskytuje spousta krásek. Hlavně pak je jimi obklopen v seriálu ZOO. A není divu, že se často spekuluje o tom, jestli nějaká z nich neskončila v jeho posteli. Zpočátku si veřejnost myslela, že mu podlehla atraktivní herečka Michaela Tomešová (31), se kterou měl v seriálu spoustu odhalených scén.

Nakonec se ale ukázalo, že to zrovna ona nebyla. Nyní v ZOO hrají krásné sestry, dvojčata Barbora (27) a Lucie Černé (27), s nimiž se herec rád fotí, a je zjevné, že se v jejich přítomnosti cítí jako ryba ve vodě.

Lucie Černá (27) a Barbora Černá (27).

Má slabost pro hereckou kolegyni?

Hodně dobře mu je ale také s hvězdou seriálu Dobré zprávy Ivanou Korolovou (34). Pro Gránskou tak musí být těžké se doma starat o malého syna a jen zpovzdálí sledovat, jak se kolem manžela motají krásné ženy. Možná i proto se sama Nikola snaží vypadat co nejlépe.

Když už s manželem vyrazí do společnosti, volí odvážné šaty, aby dala všem konkurentkám jasně najevo, že je pouze její a že to, co by mu mohly nabídnout jiné, už doma má. Jelikož je ale Gránský s majitelkou optiky spoustu let, možná ho omrzela, a proto má potřebu trávit čas i s jinými ženami.

Ivana Korolová (34).

Rozhodně se musí mít na pozoru

Otázka ovšem je, zda mu stačí s nimi mluvit, anebo si s nimi potají i užívá. Důležité je, že Nikola Gránská kamarádí se spoustou hereček, které by ji v případě podezření jistě informovaly o tom, že manžel zlobí. Skvělý vztah má třeba s další hvězdou ZOO Evou Burešovou (29).

Je tak nad slunce jasné, že pokud má Gránský potřeby užívat si s jinými ženami, musí být opravdu hodně opatrný, aby se to neprovalilo. Třeba to ale zapotřebí nemá a drby o tom, že je proutník, jsou jen povídačky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden