Moje šťastná hvězda

Nevěra, rozchod a znovu zlomené srdce Žilkové?

Moje šťastná hvězda

Tolik mu věřila a dlouho nepochybovala, že je to hodný a věrný muž. Spletla se v něm a teď trpí podobně jako po rozchodu se Stropnickým?

Z kamaráda se stal partner a herečka Veronika Žilková (62) věřila, že i velká láska. Zklamal ji snad i hudebník Josef Holomáč (64) a opustil ji stejně jako její exmanžel Martin Stropnický (67)?

Dlouho se zdráhala pustit si ho blíže k tělu. Herečka ze seriálu ZOO Veronika Žilková (62) měla hudebníka Josefa Holomáče (64) spíš jako kamaráda a snad i spřízněnou duši, které se může svěřovat se svými trápeními.

Jenže jakmile se oficiálně rozvedla s manželem Martinem Stropnickým (67), dala mu šanci a začala o něm všude mluvit jako o novém partnerovi, s nímž prožívá pocity skutečného štěstí. Je tomu ale konec? Zjistila snad, že to byla další velká chyba, kterou

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden