Můj čas na kafíčko
Nedejte jarní únavě šanci a načerpejte energii!
Nedejte jarní únavě šanci a načerpejte energii!

Nové číslo Bylinkových receptů pro zdraví je právě v prodeji. Využijte zázračnou moc léčivých bylinek a vneste je do svého života!

Stejně jako v minulých číslech, tak i tentokrát vás seznámíme s léčivou silou bylinek a prozradíme vám jednoduché návody na to, jak je správně použít k léčbě nejběžnějších nemocí a zdravotních obtíží. Jde o velmi cenné a účinné rady na cestě za znovunabytím ztraceného zdraví a povzbuzením vitality.

Dozvíte se, jak porazit jarní únavu a vyčerpání, na které si stěžuje řada lidí. Mnohdy přitom stačí málo, abychom se cítili lépe. Důležité je tělu dodat sílu a podpořit regeneraci organismu. Pomohou vám zelené potraviny, meditace, procházky v přírodě, detoxikace nebo otužování. 

Trápí vás na jaře všelijaké alergie? Existuje několik bylin, které prokazatelně potlačují alergické reakce jak na sliznicích nosohltanu a očí, tak v dýchacích cestách a zmírňují rovněž projevy na pokožce. Používají se buď samostatně, nebo kvůli komplexnímu účinku v kombinacích s dalšími bylinami. 

Prozradíme vám také, jak přírodní cestou zvýšit nízký krevní tlak, posílit zdraví očí a jak chránit naše srdce. Nechybí ani rady, jak překonat bolesti hlavy a kocovinu či jak upravit rozhozené zažívání. 

Padají vám vlasy a vaše nehty jsou slabé a třepí se? Řekneme vám, jakými prostředky můžete proti nadměrnému padání vlasů bojovat a jak jim vrátit sílu a lesk, a také to, jakou pozornost a péči byste měla věnovat nehtům.

A stejně jako v předchozích číslech, tak i v tomto najdete spoustu chutných a zdravých receptů. Je pouze na vás, zda dáte přednost luxusním zákuskům, vynikajícím masovým pečínkám, zdravým svačinkám nebo lahodným smoothie.

Náš časopis plný bylinek a rostlin, které známe z české přírody, potěší všechny zapálené bylinkáře, milovníky lidového léčitelství i majitele zahrádek.

Titul si můžete objednat ZDE

Související články
Nadcházející trendy v kosmetickém průmyslu mají vždy silný dopad a vyvolávají velkou pozornost. To platí i o nedávném odhalení nové kosmetické řady od značky Sain, které se uskutečnilo 6. června v nádherných zahradách pražského hotelu The Grand Mark. Právě zde byly nejenže představeny nové produkty, ale akce také posloužila jako příležitost k oslavě dlouhodobé spolupráce […]
Značka Skechers přichází s druhou edicí Skechers x Jen Stark okouzlujících a barevných designů na obuvi, které oživí váš šatník na celou sezónu. Po velkém úspěchu první série, která se rychle vyprodala, obnovuje Skechers spolupráci s umělkyní z Los Angeles a uvádí svou nabídku se širokou paletou stylových tenisek. Kolekce, která je nyní dostupná pro […]
Moje sladké tajemství / 30.5.2024
Milujete italskou pizzu, ale chcete jíst zdravě? Z pohodlí domova si můžete připravit takovou, která je nejen nízkokalorická a nutričně plnohodnotná, ale taky neodolatelně chutná. Při vlastní přípravě získáte kontrolu nad použitými ingrediencemi a můžete si být jisti, že výsledek se obejde bez konzervantů. Připravte si ingredience podle našeho receptu a pochutnejte si na skvělé […]
V pondělí 3. června se uskuteční dvanáctý ročník Fresh Senior Festivalu, akci bude hostit Villa Pellé v pražské Bubenči. Letos se organizátoři rozhodli připojit k oslavám Roku české hudby, jež se konají u příležitosti 200 let od narození Bedřicha Smetany. Jako motto festivalu proto zvolili název písně z opery Prodaná nevěsta – Proč bychom se netěšili. A návštěvníci se […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz