Můj kousek štěstí

Nevěsta na útěku

Svatbu naplánovali s přítelem Michalem Topolem (36) na podzim. Měli se brát na Kanárských ostrovech. Sexbomba nemyslela na nic jiného, než aby byla co nejpůvabnější nevěstou. Cvičila a běhala jako posedlá, přemýšlela, co si vezme na sebe.

Došla k závěru, že svatební obřad na pláži bude neokázalý a že si oblékne plážové šaty a obuje stylové žabky. Místo veselky přišla ledová sprcha. „Svatba teď šla opravdu na druhou kolej, přiznávám,“ posteskla si Alice Bendová (48).

Ještě obřad... Topol poklekl, ale zůstal tak nějak na půli cesty.

„Chtěli jsme to udělat na podzim na Kanárech… Neuděláme. Neletíme.“ To zní hrůzostrašně. Proč brunetka couvá? Anebo je tím, kdo „bere roha“, její životní druh?

Na tuto otázku hvězda filmu Kajínek neodpoví, všelijak se vykrucuje. Hovoří o spoustě práce, kterou nemůže zčistajasna hodit za hlavu a uletět do teplých krajin. „Točím film, dělám tvář pro reality, soutěž Missis, nový pořad na televizi Prima,“ vypočítává. Můžeme tomu věřit?

Anebo se přece jen zalekla věkového rozdílu? „Už nebudu mít dlouhý vlasy pod zadek, protože jsem trapná, stará princezna,“ zoufala si totiž nedávno. Možná se zasekl její partner. Nebo jsou zaseklí oba. Někdy stačí i malá přeháňka...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden