Můj kousek štěstí

Nevinné přátelství nakonec přerostlo v lásku jako trám

Můj kousek štěstí

Věděli, že dělají něco zakázaného, bylo to však silnější, než si zpočátku připouštěli. Dnes ale vůbec ničeho nelitují, i když to bylo těžké

Když jejich vztah začínal, on měl nálepku záletníka, ona zase rozvracečky rodiny a nikdo jim nedával moc šancí. Dnes jsou spolu šťastní už přes dvě desítky let a rozhodně by neměnili.

Vždycky se řadila mezi naše nejpůvabnější herečky. Éterická blondýnka Linda Rybová (46)  nedává mužům dodnes spát. V průběhu své kariéry ztvárnila nespočet princezen a křehkých dívek, které se postupem času přetavily v propracovanější a psychologicky náročnější postavy.

Zajímavé ale je, že původně herečkou být vůbec nechtěla. Už jako malou ji uchvátil svět baletu a věřila, že se mu bude věnovat i v dospělém věku. Pak ale zjistila, že to asi nebude to pravé ořechové.

„Je to strašně náročné, pro mě strnulé. Ten svět, co je kolem, je moc dospělý, ambiciózní a já ani jednu z těch věcí v sobě nemám,“ přiznala. Pořád ale v hlavě měla spoustu pocitů, které

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden