Moje šťastná hvězda

Proč si vybral právě ji?

Za svůj život měl spoustu žen, nakonec mu ale učarovala ta, do které by to řekl jen málokdo.

Žádná si před ním nemohla být jistá. Když JIŘÍMU LANGMAJEROVI (56) do života vstoupila ADÉLA GONDÍKOVÁ (49), vše se změnilo. Proč ale zrovna ona?


Pro Jiřího Langmajera (56) bylo svádění žen něco jako oblíbený sport. Když viděl hezkou ženu či dívku, zavětřil a „šel na věc“. Změnilo se to až s příchodem Adély Gondíkové (49), která momentálně moderuje oblíbenou televizní soutěž Můj muž to dokáže.


A jak ona dokázala zkrotit zdánlivě nenapravitelného proutníka? Recept je nejspíš docela jednoduchý... Sama si ale prošla mnoha nepěknými chvílemi, jako například tehdy, když jí někteří psali, proč si Jiří po všech těch kráskách vybral právě ji.


Jízda s Faltýnovou


Než si jeho srdce získala Gondíková, měl Langmajer pověst pořádného bouřliváka. Nešlo jen o prohánění žen, ale i alkohol. Stačí si vzpomenout na jeho románek s modelkou Petrou Faltýnovou (44). Oba byli v té době v manželství, což jim ale evidentně nevadilo.


Manželé spolu rádi tráví čas i po tolika letech.

Ona měla podnikatele Simona Štekla (45), herec učitelku matematiky Kamilu (51). Seznámili se na křtu kalendáře, kde přeskočila jiskra. Oba ji chvíli přiživovali, až to zjistil Štekl a rozvod byl na světě.

Brzy ho omrzela

Modelka si možná malovala romantickou budoucnost se známým hezounkem, realita byla ovšem jiná. Langmajera cenná „trofej“ brzy omrzela a rozešel se s ní. Šuškalo se, že jeho milenky ve většině případů končily v garsonce, kterou měl pronajatou u Divadla pod Palmovkou.

Zřejmě se tam podívala i herečka Máša Málková (39), se kterou to dokonce chvíli vypadalo vážně. V jeho náručí skončila i Ivana Jirešová (45), se níž se sblížil během natáčení Ordinace v růžové zahradě.

Slavné milenky

V zákulisí českého showbyznysu se hovořilo i o jeho náklonosti ke krásce ze seriálu Vyprávěj Elišce Křenkové (32), se kterou se objevil v cyklu Škoda lásky. V té době už ale byl s Gondíkovou.

Herečka a moderátorka byla však silnější a měla zjevně větší „páky“ na to, aby si ho udržela, než jeho žena. Dnes jsou spolu už třináct let a kromě Křenkové se o žádné jeho „bokovce“ ani nehovořilo.

Přišla ve správnou chvíli

Adéla ale přiznala, že vztah s Langmajerem není bez problémů ani dnes. „Občas to bouchne,“ řekla.  Jejich začátky také nebyly vůbec snadné. Nakonec Langmajer přiznal, že se celá léta choval jako blbec. Zřejmě se domníval, že díky své popularitě si může dovolit téměř všechno.

Teď je všechno jinak. Herec svou vyvolenou stále utvrzuje v tom, že je krásná a jak moc jí to sluší. Gondíková nejspíš přišla ve vhodný okamžik. Langmajer potřeboval podporu, zázemí a ženu, která se o něho postará. Nic mu nevyčítala, nechala ho, až se sám srovná. Spousta lidí ji varovala, ona to ale riskla a nelituje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden