Můj kousek štěstí

Čeká miminko? Vypadá to tak! 

Svou neúčast ve Varech svedla Jitka na práci. Nebyla to ale práce na děťátku?

Skrývá Jitka Čvančarová (44) sladké tajemství? Není to vyloučeno. Několikrát se vyjádřila ve smyslu, že by po dvou dětech klidně a s radostí uvítala i třetí.

Koneckonců věk není žádnou překážkou, ženy v dnešní době rodí po čtyřicátých narozeninách čím dál častěji. Už Jitčina nepřítomnost na červeném koberci mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech vyvolala velké množství spekulací.

Nejenže lidem chyběl nenapodobitelný hábit, v němž se tu pokaždé natřásá, ale měli i obavy, co se s herečkou děje. Mluvilo se o závažné manželské krizi, a vida, on to může být i její naprostý opak.

Nedávno byla Jitka Čvančarová (44) spatřena na tiskové konferenci, oblečená do dlouhých černých šatů a černého saka. Dlužno dodat, že panovalo nesnesitelné horko.Ihned se vyrojily úvahy o možném těhotenství, tím spíš, že si herečka sako neustále horečně upravovala a vůbec působila dojmem, že bříško usilovně schovává.

Šeptá se, že tanečník Petr Čadek (43) nebyl plánem na třetí miminko zrovna nadšený, zřejmě se domnívá, že dva potomci, Elena Emilie (10) a Theodor (4), jsou až až. Ale zdá se, že si vnadná brunetka prosadila svou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden