Můj čas na kafíčko

Skončí Borhyová znovu sama?

Můj čas na kafíčko

Už dvakrát skončila kvůli mužům se slzami v očích a teď to vypadá, že se nechvalná historie zopakuje...

Vypadá to, že se Lucie Borhyová (44) se svou minulostí stále úplně nevyrovnala. A právě proto pořád váhá, zda s Michalem Smečkou (34) založí rodinu, nebo se s ním raději rozejde.

Ještě před pár měsíci televizní moderátorka Lucie Borhyová (44) tvrdila, že se nebrání třetímu dítěti. Vypadá to ale, že se jí to rozleželo v hlavě a pozvolna přehodnocuje postoj k dalšímu těhotenství.

Stále se nevyrovnala s minulostí

Je to snad proto, že se bojí, že by od ní po porodu její dlouholetý partner Michal Smečka (34) utekl? Téměř stále vysmátá moderátorka už je dvojnásobnou maminkou. Bohužel pokaždé, když svému partnerovi porodila dítě, znamenalo to brzy rozchod. Svého prvorozeného syna porodila před necelými čtrnácti lety.

Nechal ji na dítě úplně samotnou

Jeho otec, řecký podnikatel Niko Papadakis (46), už ovšem v době, kdy Lucas (13)poprvé spatřil světlo světa, s moderátorkou nebyl. Patrně se nedokázal ztotožnit s tím, že bude otec, a raději

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden