Moje šťastná hvězda

Nezvládá sama syna?

Hledá chůvu

Modelka AGÁTA PRACHAŘOVÁ (31) zřejmě na svého synka KRYŠPÍNA (5) už sama nestačí. Dala si totiž inzerát, ve němž shání chůvu. Má ale jasné podmínky – paní důchodového věku, která má řidičský průkaz. Odmítá si pustit do domu mladou holku. Že by se bála, aby jí její manžel herec JAKUB PRACHAŘ (33) nevrátil nevěru, ze které byla sama Agáta před časem veřejně obviněná? Ta sice aférku s mladým fotografem DERECKEM HARDEM (26) popřela, ale jak se říká, na každém šprochu pravdy trochu.

Snaží se vztah vyžehlit

Prachařová se snaží své manželství vší silou zachránit. Nejprve vyzvonila do světa své těhotenství, poté se stáhla do soukromí a prosila lidi o klid. Minulý týden ale zničehonic vyrazila se svým mužem do společnosti a propařila s ním celou noc. Fotkami, na kterých pár působí, že dusné atmosféře v rodině je konec, pak zásobila opět sociální síť. Dost možná potřebuje chůvu i z důvodu, aby svou drahou polovičku nespustila z očí. Jakub je pohledný muž a fanynky po něm šílejí. Kdyby chtěl ohledně nevěry srovnat skóre, neměl by určitě o ženu nouzi. Navíc sama Prachařová si možná uvědomila, že zůstat svobodnou matkou se dvěma dětmi by velkou výhrou určitě nebylo.

Je tedy těhotná?

Spekulace ohledně těhotenství Agáty ovšem neustávají, někteří se do modelky navíc pustili poté, co pustila do světa fotky z nočního mejdanu. Takhle si mnozí obavy o nenarozené dítě rozhodně nepředstavují.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden