Moje šťastná hvězda

Nikdo jí Radoslava Brzobohatého už nenahradí

Byli šťastní, všechno ale ukončila smrt jejího milovaného.

Na place se tehdy v roce 1980 Hana Gregorová (71) potkala s Radoslavem Brzobohatým (†79). Dělil je sice rozdíl dvaceti let, ale lásce neporučíš. Oba byli zadaní, ona ve šťastném manželství s jordánským lékařem, on byl ženatý s Jiřinou Bohdalovou (92).

Nemohli si ale pomoci, byla to opravdová láska. Když práce na filmu skončila, octli se v neřešitelné situaci. Herec za milenkou jezdil nějaký čas tajně do Bratislavy, ale pak už se přestali skrývat a rozvedli se. Jiřina Bohdalová Brzobohatému dlouhá léta tuto zradu neodpustila, ale on našel po boku své mladé ženy velké štěstí.

Jejich štěstí ukončila nečekaná smrt

Z jejich manželství se narodil syn Ondřej Gregor Brzobohatý (41) a vychovávali i dceru Rolu (44), kterou měla Hana Gregorová z předešlého svazku. Partnerství jim fungovalo i v práci, protože společně provozovali úspěšné divadlo.

Jejich 31 let dlouhé harmonické soužití ukončila nečekaná smrt legendárního herce, kterou nesla jeho žena velmi těžce. Třebaže si později našla o mnoho let mladšího partnera, číšníka Ondřeje Koptíka (39), s nímž dnes také žije, když se občas vrací ve vzpomínkách do minulosti, je zřejmé, že jedinou její velkou láskou byl muž, kterého jí vzal osud.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden