Moje sladké tajemství

Zoufalá? Ani náhodou! O Denisu Nesvačilovou bojují dva fešáci

Moje sladké tajemství

Velká honba za panem Dokonalým.

Denisa Nesvačilová (32), kterou diváci mohou vídat v seriálu ZOO, nemohla delší dobu najít vhodný protějšek. Teď to ale vypadá, že má nápadníky hned dva, a možná z toho bude souboj o její srdce.

Touží po opravdové lásce a muži, který by se k ní choval jako k princezně. Scenárista Petr Kolečko (39) ji krutě odkopl, což zanechalo na její duši hluboké šrámy. A teď prý Denisa Nesvačilová (32) nemůže navázat trvalý vztah! Ve skutečnosti to tak horké ale asi nebude...

Lovila ve špatných vodách

„Někteří chlapi bývají strašně moc trapní a neslušní. Bohužel ti slušní málokdy mají odvahu ženu oslovit. Většinou spíš chodí takoví poloblbci,“ posteskla si nedávno, že ji oslovují samí zoufalci, a poradila jim, na čem všem by měli zapracovat, aby

Zbývá vám 69% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden