Moje sladké tajemství

Nová postel, nový miliardář! Vila kvůli chlapovi?

Moje sladké tajemství

Plánovala život v cizině, teď se rozhodla jinak. Za tím určitě musí být láska!

Vše donedávna nasvědčovalo tomu, že Ivana Gottová (48) prchne i s dcerami do zahraničí, kde se usadí a budou mít dostatek soukromí. Jenže teď si měla najít českého partnera! Plány se tak rychle mění, a dokonce už našla nový domov.

S oznámením, že ze slavné vily legendárního zpěváka Karla Gotta (†80) na Bertramce bude muzeum, se začalo spekulovat, kde bude vdova Ivana Gottová (48) se svými dcerami Charlotte Ellou (17) a Nelly Sofií (15) bydlet.

Někteří sousedé měli dokonce tvrdit, že už se dámy na adrese dlouho nezdržují a utekly z Česka. Důvodem měl být bohatý podnikatel ze zahraničí, který Gottové naprosto učaroval. Tomu už je ale zřejmě konec. Vyhlédla si

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden