Můj kousek štěstí

Další láska na obzoru?

Nežene se bezhlavě do nového románku, životního partnera musí vybrat pečlivě.

Nestojí o soucit, protože není žádná chudinka. To říká Miss World 2006 Taťána Kuchařová (36), jejíž bývalý manžel Ondřej Brzobohatý (40) se loni znovu oženil, tentokrát s moderátorkou Danielou Písařovicovou (45), dnes už Brzobohatou.

Rozvod je obrovský nápor na psychiku, a tak není tajemstvím, že někdejší miss nemá za sebou lehké období. Ani ve snu by ji nenapadlo, že zrovna ji, která byla ve Varšavě prohlášena nejkrásnější ženou světa, opustí životní láska.

Brzobohatý se rychle z rozvodu oklepal. Má už novou manželku.

„Vím svoje, toť vše,“ vyjádřila se k nedávné svatbě svého exmanžela. Víc neřekne, už se k tomuto životnímu karambolu nehodlá vracet.

„To, že si člověk dává partnerský detox, neznamená, že je sám a opuštěný. Ale ani to, že je chudák,“ konstatuje. Na nový vážný vztah je zřejmě ještě brzo.

Potřebuje zkrátka čas, aby dokázala opět uvěřit v lásku. Nezbývá než držet palce, aby se ten pravý dříve či později skutečně objevil a na Taťáninu tvář se vrátil zamilovaný úsměv.

Soukromí si po rozvodu střeží, tak je pravděpodobné, že pokud už se v její blízkosti nový muž pohybuje, blondýnka ho ještě bude před zvědavci schovávat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden