Moje šťastná hvězda

Skončí brzy znovu sama?

Krásná Eva Burešová (30) by si asi přála fungující vztah. Jenže na to musí být dva, Přemek Forejt (36) má podle všeho jiné zájmy.

Na konci loňského roku zrušila koncert v 02 areně, byla vyčerpaná. Evě Burešové (30) to prý navíc neklape doma. V době, kdy herečka ze seriálu ZOO potřebovala podporu partnera, byl prý Přemek Forejt (36) pryč, čemuž se není co divit, když svoji luxusní restauraci provozuje až v Olomouci.

ZOO bude končit

Tam je z jejich hnízdečka lásky ve Struhařově u Benešova přece jen pořádný kus cesty. A vypadá to, že na Burešovou všechno padlo. Povídá se, že se rozhodla pro poslední zoufalý krok, jak zachránit krachující vztah. Oznámila totiž, že omezí kariéru, bude se věnovat převážně vlastní hudební tvorbě.

Podle informací ze zákulisí seriálu ZOO natáčení v létě skončí a na podzim poběží poslední řada. Pak už nic. Říká se, že Burešová do jiného projektu nenaskočí, a pokud ano, tak velmi omezeně, aby měla čas na Forejta a jejich syna Tristana (1).

S exmanželem Michaelem Krásným.

Otázka však je, jestli to bude stačit, slavný šéfkuchař totiž nevypadá na to, že by se chtěl doma zdržovat víc než doposud. Navíc si svoji partnerku stále nevzal, což prý herečka také nese dost špatně.

Opustí ji další chlap?

Burešová má ještě v živé paměti, jak dopadl její vztah s hudebníkem Michaelem Krásným (40). Ten od ní utekl chvíli poté, co mu porodila syna Nathaniela (6), s tím, že se chce věnovat kariéře.

Nikdo by se nemohl divit, kdyby měla herečka strach, že se to bude opakovat i s Forejtem. Také je úspěšný, také má skvěle rozjetou kariéru, které by určitě mohl dávat ještě víc na úkor rodiny. Snad se z toho zase nezhroutí...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden