Moje chvilka pohody

Obětuje mu Eva kariéru?

Bývalý tanečník Jan Kolomazník (63) poskytoval Evě Pilarové (77) po celý život dokonalý servis, aby se mohla věnovat své kariéře. Dokáže se o něj teď postarat ona?

Pilarová se s Kolomazníkem nejprve jen přátelila, když však onemocněla nabídl se jí, že bude venčit jejího psa a nakupovat. „Když jsem se pak probrala z horeček, v koupelně jsem uviděla dva kartáčky na zuby, a že tam Kolomazník bydlí,“ vzpomínala na jejich seznámení zpěvačka. Záhy ji kolega z divadla požádal o ruku a ona přijala. Nikdy na ni nežárlil, a aby se mohla věnovat své slibné pěvecké kariéře, pečoval svědomitě nejen o ni, ale také o celou domácnost. Jak se ale zdá, doby, kdy se mohla Pilarová soustředit výhradně na svou práci jsou nenávratně pryč a začínají jí galeje. Kolomazníka, který se pohybuje o francouzských holích, totiž čeká náročná operace a veškeré jeho povinnosti teď musí převzít Pilarová.

Nemocnice z duše nenávidí

Eva Pilarová se nechala slyšet,že nemocnice přímo nesnáší. Vtipkovala ale, že její muž je má zřejmě rád, protože tam má prý klid a nikdo ho tam neotravuje. Je-li to pravda, pak bude mít Kolomazník v nejbližší době klid až až. Čeká ho totiž nelehký zákrok – reoperace kyčle. Zatím není zcela jasné, jestli zpěvačka na nějakou dobu přeruší svou kariéru a zůstane doma, aby manželovi poskytla potřebný servis. Je ale zřejmé, že jen sotva bude asi zvládat péči o dočasně nemohoucího muže a koncertování. Sama Pilarová se dosud nevyjádřila, zda bude rušit nasmlouvanou práci. Vzhledem k tomu, že sama měla nedávno nemalé zdravotní problémy dá se předpokládat, že si ráda odpočine. „Nebyla to mrtvice, ani infarkt, víc o tom mluvit už nechci,“ vzkázala na podzim zpěvačka. Jak se tedy nakonec rozhodne řešit nelehké životní období? To se budeme muset asi nechat překvapit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden