Můj čas na kafíčko

Oblíbený seriál kdysi Petra Rychlého zachránil, ale nyní ho může potopit!

Můj čas na kafíčko

Kdyby se býval neprosadil jako herec, pracoval by prý jako číšník nebo řidič tramvaje.

Před mnoha lety pomohla Petru Rychlému (55) Ordinace v růžové zahradě dostat se ze škatulky televizního baviče. S rolí Čestmíra Mázla se postupně dokonale sžil a navíc mu přinesla milióny. Konec populárního seriálu mu ale přinese problémy!

Nenarodil se ve slavné rodině ani nevyrůstal v Praze, přesto se Petr Rychlý (55) stal jedním z našich nejoblíbenějších herců. Kromě svého hereckého i bavičského talentu měl štěstí, že byl v pravou chvíli na pravých místech.

V pravý čas na pravém místě

O tom, že se chce stát hercem, měl Petr jasno už jako kluk školou povinný. Hrál v dětském divadelním souboru a později dělal i ochotnické divadlo. Asi nepřekvapí, že ve škole byl třídním bavičem. Tohle všechno jsou sice dobré předpoklady na cestě ke slávě, ale samy o sobě nestačí - tím spíš, když někdo vyrůstá mimo Prahu.

Petra mohlo odradit i to, že se po

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden