Moje chvilka pohody

Ochotská vydírá manžela!

Bývalá moderátorka Michaela Ochotská (32) zasadila svému manželovi Lukáši Rosolovi (31) krutou ránu pod pás.

Co ve skutečnosti stojí za rozpadem jejich vztahu, vědí asi jen oni dva. Zprvu se zdálo, že pohledná Michaela Ochotská nezvládá své mateřské povinnosti a hyperaktivního synka, pak zas vyplula napovrch nevěra jejího muže s trenérkou Anetou Znamenáčkovou a v posledních týdnech se objevují další a další možnosti.

Až se zdá, že pár sám vlastně pořádně netuší, kde se stala chyba. Podle slavného a donedávna úspěšného tenisty to ale údajně vypadá, že si bývalá moderátorka televize Nova v současné situaci celkem libuje a o návratu ke svému manželovi neuvažuje. Že se ale vytasí s tak krutým verdiktem a postaví ho před osudovou volbu, to snad nečekal ani v těch nejčernějších snech.

Rodina nebo kariéra

Kdo by si snad myslel, že se pohledná moderátorka nemůže přenést přes nevěru svého muže, ten by se šeredně pletl. To je zřejmě to poslední co ji totiž trápí. Blízká přítelkyně Ochotské prozradila, že Michaela o návrat nestojí, protože by se nic nezměnilo.

Vadí jí prý, že je na několikaměsíčního syna Andrého sama. A to se podle ní nezmění, dokud se bude Rosol i nadále věnovat profesionálnímu tenisu! Rosol si tak musí vybrat, buď rodina nebo milovaný sport.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden