Moje sladké tajemství

Ocitl se v insolvenci, čekají ho soudy?

Oblíbený herec má mít velké dluhy ve výši 6,5 milionu!

Hvězda seriálu ZOO Marek Taclík (48) prý bojuje s insolvencí navzdory tomu, že příjmy nemá zrovna nízké. Sám o nich nemluví, ovšem realita má být docela vážná. Herec se v této situaci měl ocitnout kvůli 6,5 milionovému dluhu, a to už od roku 2018.

U ž dříve se šuškalo, že Taclík (48) má finanční potíže. Zadlužit se měl leckdy i kvůli maličkostem, například když ho prý v roce 2016 v Brně chytil revizor bez lístku, který stojí 25 korun. Herec měl dostat pokutu, jenže tu jaksi údajně zapomněl zaplatit, a dluh se mu vyšplhal až na 3000 korun.

I když má dost kšeftů, stejně se prý topí v malérech.

A to má být jen zlomek z jeho nesplacených pohledávek. Proto kvůli nim má být od roku 2018 v insolvenci s dluhem ve výši asi 6,5 milionu. Podle některých údajů Taclík už v roce 2017 měl dlužit finančnímu úřadu 932 233 Kč.

Až nedávno si pořídil děti. Teď aby se bál, jestli je zabezpečí.

V žádosti o povolení insolvence pak prý uvedl, že nepravidelné příjmy v době, kdy závazky vznikaly, přispěly k jeho úpadku, a v únoru letošního roku měl insolvenční správce prodat například jeho automobil Volvo, a to za pouhých 29 000 Kč. Držíme herci palce, aby se z celé šlamastyky nějak dostal.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden