Moje šťastná hvězda
Ocitne se Zlata Adamovská kvůli Ordinaci na mizině?
Vyhodí ji ze seriálu?
Ocitne se Zlata Adamovská kvůli Ordinaci na mizině?
Zlata miluje nákladný život a bylo by těžké se ho vzdát.

Ve světě našich oblíbených hrdinů ze seriálů nezůstává kámen na kameni. Po HANĚ MACIUCHOVÉ (70) a DANĚ MORÁVKOVÉ (44) je prý v ohrožení i ZLATA ADAMOVSKÁ (57)!

Oblíbená představitelka Běly Valšíkové z Ordinace je zvyklá na život na vysoké noze, a pokud se potvrdí informace, že by Adamovská měla odejít z nejpopulárnějšího seriálu současnosti, bude se muset hodně uskromnit.

Co se děje v oblíbené Ordinaci, že se tvůrci prý zbavují těch nejoblíbenějších hrdinů? Ptali jsme se přímo u samotného zdroje.

Zmizí Zlata natrvalo?

Z kuloárních zdrojů se k nám totiž doneslo, že postavu Běly Valšíkové čekají velké změny. Podle našich informací je pravděpodobné, že se působení Adamovské v Ordinaci výrazně omezí. Proč? Nejsou s ní snad její kolegové spokojeni? Nebo si Zlata sama vydupala, že se už nechce tolik vázat? Nebylo by to nic překvapivého.

Už před lety, když Adamovská začala točit pokračování Sanitky v České televizi, počítala s tím, že to s její nováckou Bělou zamává. Tehdy herečka řekla, že s tím počítá, ale že Sanitka je pro ni prioritou.

Možná tedy oblíbená dáma v bílém Běla Valšíková pro ni není tak srdcovou záležitostí jako pro diváky. Když před lety scenáristé předepsali postavě Adamovské zákeřnou nemoc, dostávala prý dopisy od diváků s prosbami, ať jejich oblíbená hrdinka přežije.

Adamovská tehdy krčila rameny, že scenáristům do práce mluvit nemůže. Její postava se ale v seriálu objevovala dál, protože tvůrci si uvědomili, že je Zlata jedním z tahounů sriálu.

Ordinace pro ni není priorita?

Adamovská v seriálu účinkuje už víc než 10 let. Spolu s ní se na obrazovce objevoval i její současný choť PETR ŠTĚPÁNEK (67). Jenže ten už v oblíbené Ordinaci dávno není. Stačil přeskočit do jiných projektů i na jiné stanici, jako tomu bylo v případě Ohnivého kuřete na Primě.

Zlata tak může denně vídat, jak to jejímu muži vlilo energii do žil. Co naplat, 10 let je dlouhá doba, a i když jde o pěkně placenou práci, časem se stane rutinní. I proto se to mohlo Zlatě časem zajídat.

Ostatně když před lety natáčela Sanitku, spekulovalo se, že změnu uvítala, protože z Ordinace byla unavená. Možná vidina jistoty pěkné výplaty nebo i shovívavost k divákům ji donutila v Ordinaci vydržet.

Herců, kteří v podobném poředu vydrží takovou dobu, ale moc není. Příkladem je Morávková, které scenáristé ale právě v této době dali pauzu. A také Hana Maciuchová, jež po letech opustila Ulici, která představuje ještě větší nápor. Je možné, že se podobná změna brzy odehraje i u Zlaty Adamovské?

V Ordinaci v růžové zahradě zakotvila herečka opravdu na dlouho.

Konec života v blahobytu?

Adamovská si rozhodně nemůže stěžovat na finanční podmínky, kdy se její honorář může pohybovat kolem 20 000 korun za natáčecí den. I proto by mohlo být pro ni osudové rozhodnutí, že dá Běle Valšíkové sbohem, těžké. Herečka má jistě naspořeno, a i kdyby ne, disponuje majetkem, který by jí nedovolil ocitnout se na dně. Jenže Adamovská se Štěpánkem jsou zvyklí dopřávat si slasti a radosti, které nemalé peníze stojí.

Milují cestování a také opulentní akce, kde se podávají dobrá vína. Už jejich zásnuby proběhly na místě, o kterém se může běžným lidem s průměrným platem jen zdát. Bylo to v Africe. „Žádost o ruku byla výjimečná.

V Keni na safari, o silvestrovské půlnoci. Bylo to velmi romantické,“ netajila se radostí Zlata. Což o to, oba herci jsou velcí dříči s podnikavým duchem, tak proč si to nedovolit. Jenže s o to težším srdcem se pak takové životní libůstky opouštějí. Možná i proto tedy Zlata vydržela v seriálu tak dlouho. Před pár lety opustila svoji domovskou scénu, milované vinohradské divadlo, kde nyní hostuje už jen v jedné hře. I když herečka svoji profesi miluje a být ve stálém souboru tohoto legendárního divadla pro ni musela být pocta, vidina mizerné výplaty ji zde neudržela.

Ovšem účast v seriálu si spíš rozmyslí, když za jeden natáčecí den může mít to samé, co za měsíc v legendárním divadle.

Uteče za lepším?

Pokud by oblíbená postava měla ze seriálu zmizet, pak by si Zlata musela najít adekvátní náhradu. Nebo už ji má? Nepochybujeme, že konkurence se občas snaží přetáhnout oblíbené  herce do své stáje. Obdobné to bylo s VÁCLAVEM POSTRÁ- NECK¯M (72), který přecházel z Doktorů z Počátků na Nově do primáckých Vinařů za bouřlivé atmosféry. Postránecký se na Primě slušně usadil, dokonce má i svůj kutilský pořad.

Mohla by si něco podobného dovolit i Adamovská? Hvězda jejího formátu určitě ano, a jak se k nám doneslo, Zlata skutečně měla už víckrát zaječí úmysly. Nakonec ji ale žádná z nabídek neoslovila natolik, aby se rozhodla proůjčit ji svoji tvář.

Milionová jistina

I kdyby scenáristé předepsali Běle Valšíkové nezvratný konec, Adamovská si nebude muset zoufat. Vyděláno jistě má, i tak ale neusíná na vavřínech. Spolu s manželem si žije v krásné a prostorné vile.

I když by si ji mohli užívat jen pro sebe, část prý ale pronajímají. Štěpánek navíc kdysi zdědil dům po svém otci, který měl nedávno prodat. I když se o peníze z nemovitosti dělil ještě se sourozenci, dům měl být v hodnotě zhruba 50 milionů korun.

To už je pěkná sumička na vylepšení rodinného rozpočtu. Herec peníze ale zřejmě investoval do další nemovitosti, protože měl koupit byt v Praze 6, nedaleko vily, kde bydlí. A spekuluje se také, že herec navíc vlastní i nemovitost poblíž luxusní Pařížské ulice v Praze.

Jak to tedy vypadá, musela by dvojice hodně hýřit, aby se dostala na mizinu. Ovšem kdyby se oba najednou vzdali své práce a neslevili by ze svých radostí, jejich pád na dno by mohl přijít. I proto se Zlata nejspíš stále drží v Ordinaci a Štěpánek i přes své nedávné zdravotní problémy také právě nepolevuje.

Pro diváky to je jedině dobře, protože se tak nebudou muset loučit se svými oblíbenci. I když kdoví, protože poslední zvěsti napovídají, že nad osudem Adamovské v Ordinaci visí teď ten největší otazník za celou historii seriálu.

Dovolená v Česku pod širákem? Kdepak. Afrika, Dubaj… Takové exotické destinace dvojici lákají.

 

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz