Můj kousek štěstí

Od partnerky utekl k její nejlepší kamarádce

Můj kousek štěstí

v nejtěžších časech byl své životní lásce oporou, nebál se riskovat ani svou kariéru.

Jeho největším snem bylo stát se pilotem, nebo hajným. Obojí si později alespoň zahrál. Nejvíce byl ale obsazován do rolí tatínků. I v životě bral své nevlastní děti za své vlastní.

Herci často pocházejí z umělecky založených rodin, Jiří Zahajský (†68), který se později stal výborným hercem, ale mezi ně nepatřil. Nikdo ze Zahajských neměl divadelní nadání, ani výrazný vztah k divadlu, otec pracoval v přístavu, maminka byla v domácnosti. Jiří Zahajský (†68) se narodil ve Mšeně u Mělníka.

Měl pět starších sourozenců, což ho výrazně ovlivnilo v tom, že byl empatický a uměl se snadno přizpůsobovat svému okolí. Jako dítě se náhodou dostal do ochotnického představení o Sněhurce, kde hrál trpaslíka Šmudlu.

To mu otevřelo dveře k divadlu, které si velmi oblíbil. Že by se ale stal hercem, ho nikdy ani nenapadlo. Snil o

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden