Moje šťastná hvězda

Skrývá, že je znovu těhotná?

Nedávno se herečka Berenika Kohoutová (32) svěřila, že by chtěla druhé miminko. Byla už v té době snad v jiném stavu, jen to nechtěla narovinu říct?

Hvězda seriálu Jedna rodina Berenika Kohoutová (32) na konci uplynulého roku promluvila o tom, že by si přála další miminko. Nechce, aby její dcera Lola (3) byla jedináček.

Povídá se, že takové vyjádření neposkytla novinářům jen tak náhodou a chtěla jim „nenápadně“ naznačit radostnou událost. Je tedy snad herečka opravdu těhotná?

Čeká snad své druhé miminko?

Ačkoli je sympatická herečka jindy velmi aktivní na sociálních sítích, poslední dobou si dává pozor, aby neodhalovala celou svou celou postavu. Možná to je předzvěst toho, že nechce předvádět zvětšující se bříško pod tričkem či společenskými šaty.

Jednoduše si chce své štěstí nechá jen pro sebe a pro svého manžela, copywritera Kryštofa Kubína (37). Nebo prostě jen čeká na vhodnou chvíli, kdy všechno světu oznámí. Nakonec, nebylo by to poprvé, kdy se tihle dva ukázali jako velcí tajnůstkáři.

Herečka si vždycky přála velkou rodinu, nikdy se tím netajila. A pokud nedávno otěhotněla, určitě z toho má obrovskou radost. Mohlo by to také dodat nový impulz jejímu manželství s Kryštofem Kubínem.

Krize? Ta už asi dávno skončila

Přitom se relativně nedávno mluvilo o krizi, a dokonce o tom, že má Kohoutová blízko ke staršímu, ale stále pohlednému, kolegovi z Jedné rodiny Filipu Blažkovi (50), který je samozřejmě také zadaný. Manželé tak klidně mohli počít během vášnivého usmiřování.

Buď jak buď, pokud je herečka opravdu těhotná, přejeme jí, aby se všechno obešlo bez jakýchkoli komplikací. A jestli ne, tak pevně věříme, že to brzy přijde a Berenika Kohoutová si tak splní svůj velký sen.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden