Můj čas na kafíčko

Odchodem manžela nastalo nejhorších deset let v životě Jany Šulcové!

Můj čas na kafíčko

„Měli jsme se strašně rádi a neměla jsem pocit, že by s léty ten vztah nějak ochaboval.“

Manželství krásné Jany Šulcové (74) a sympatického Oldřicha Víznera (73) vypadalo dlouho jako naprosto ideální. Oldřichovy nevěry ale tenhle dojem postupně narušovaly, až ho zničily úplně!

Herec Oldřich Vízner (73) nepatřil k mužům, kteří by se za celý život spokojili s jednou ženou. Partnerky postupně střídal a věrnost nepatřila k jeho přednostem. Ten nejvíce osudový vztah prožil s kolegyní Janou Šulcovou (74). Nejprve to vypadalo na věčnou a bezproblémovou lásku, ale nakonec rozpad jejich manželství Jana těžce odnesla.

Inspiroval ho starší bratr

Někteří budoucí herci si berou příklad a vzor ze svých rodičů, Oldřich ho při výběru své profese měl ve starším bratru Jaroslavovi (83). Ten mu pomáhal s přípravou ke zkouškám na DAMU. Jejich cesty se ale později rozešly, protože Jaroslav emigroval do Švýcarska.

Dva další bratry, které Oldřich měl, potkal tragický osud. Jeden z nich zemřel ještě jako mladý na záškrt. Druhého bratra Vladimíra (†43) potkala

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden