Moje šťastná hvězda

Odejde herečka do důchodu?

IVA HÜTTNEROVÁ (72) má zřejmě opět problémy se svým zdravím. To je nejspíš ten důvod, proč už nemá docházet na natáčení. Je to vážné?

V primáckém seriálu je od samého začátku a už po  prvních dílech si získala srdce mnoha fanoušků. Iva Hüttnerová (72) vždy ale neprožívala jen pohodové natáčecí dny, někdy to pro ni bylo obzvlášť těžké. Už v minulosti ji trápilo zdraví, konkrétně bolestivé křečové žíly, k čemuž se časem přidaly i problémy s dýcháním.

V poslední době si televizní diváci povšimli, že už se oblíbená herečka ve Slunečné neobjevuje tak často. Proto si každý pokládá otázku: Vrátí se vůbec ještě někdy?

Bylo to pro ni těžké, ale zvládla to

Minulý půlrok měl být pro herečku i její okolí mimořádně kritický. Nedokázala prý dlouho stát, musela hodně odpočívat, až se někdy pro ni obyčejný natáčecí den stal nekonečným. I svým kolegům se měla svěřit, že by pro ni bylo nejlepší, kdyby ze seriálu úplně zmizela.

Prodělala covid

Nedávno se začalo proslýchat, že měla herečka svému okolí prozradit i to, že se bojí chodit mezi lidi kvůli koronaviru. Je to pro všechny pochopitelné, neboť je to v jejím věku velmi nebezpečné.

A není sama, kdo má strach. I  její manžel Petr Mändl (66) měl svou milovanou ženu přemlouvat, aby raději zůstala nějaký čas doma. Přesto nyní herečka prozradila, že už nemoc prodělala.

A nebyla to žádná legrace. „Nikdy v životě mi nebylo tak mizerně, trvalo to celý měsíc,“ prohlásila sympatická herečka. Televizním divákům a fanouškům je velmi líto, že už ji nemohou ve Slunečné vídat tak často.

Svůj smutek vyjádřili i na sociálních sítích. „Je to moje nejoblíbenější postava v seriálu a moc mě mrzí, že už tam není. Vždy to tam rozzářila,“ napsala jedna z mnoha fanynek s tím, že by byla ráda, kdyby se Iva vrátila.

Vrátí se zpět?

Jenže nemoc herečku oslabila, je stále unavená a do práce se jí vrací jen těžko. V současné době je ráda, že si může odpočinout a  nestojí pořád několik hodin na nohou, což pro ni bylo asi nejobtížnější.

Dobrá zpráva ale je, že se herečce lépe dýchá a už se tolik nezadýchává. Podle našich zdrojů se i jí po natáčení a štábu moc stýská, proto se nejspíš do  projektu ještě vrátí. Všechno bude ale zřejmě probíhat úplně jinak.

Nechala se přemluvit

Legendární Iva nechybí pouze fanouškům, ale hlavně svým kolegům a tvůrcům primáckého seriálu. Nedávno měla prý absolvovat telefonát z produkce, ve kterém ji měli přemlouvat k návratu.

Říká se, že nejdříve nechtěla, po chvilce se měla rozhodnout, že se vrátí, ovšem za určitých podmínek. Kreativní producentka se měla svěřit s tím, že se oblíbená postava skutečně vrátí, ale už tam nebude tak často, jako tomu bylo doposud.

Bude mít menší dějovou linku, tudíž nebude mít tolik natáčecích dnů. Možná je ale jen otázka času, než se rozhodne jít do důchodu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden