Moje sladké tajemství

Komu nakonec skončí mladičká zpěvačka v náruči?

Moje sladké tajemství

Je Anna stále bez partnera kvůli skandálům v rodině?

Nad rakovinou zvítězila, ovšem stále má život Anny Slováčkové (25) spoustu nedostatků. Kromě toho, že nemůže vystát milenku svého tatínka Lucii Gelemovou (38), je stále bez partnera.

V posledních měsících se v souvislosti s mladičkou zpěvačkou a rovněž herečkou ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Annou Slováčkovou (25) mluvilo a stále mluví především v souvislosti s rakovinou, se kterou bojovala.

Tam se ale situace dramaticky zlepšila a zdá, že je Slováčková minimálně mimo ohrožení života a má to nejhorší za sebou. I když je tak nyní plná optimismu a určitě má radost, že to má, minimálně pro současnost, za sebou, stále jsou v jejím životě oblasti, ve kterých nemůže být spokojena.

S Gelemovou si nerozumí

Ačkoli totiž se svým tatínkem Felixem Slováčkem (77) má krásný vztah, tráví spolu čas a vzájemně se podporují, není žádným tajemstvím, že nemůže vystát jeho partnerku Lucii Gelemovou (38). A i když se raději zdržuje komentářů na její adresu, jelikož nestojí o to, aby s ní byla jakkoli

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden